Antena 3 CNN Actualitate Avocatul familiei Luizei, exclus de la cercetare pentru o poză. Procurorii DIICOT vor să sesizeze Baroul

Avocatul familiei Luizei, exclus de la cercetare pentru o poză. Procurorii DIICOT vor să sesizeze Baroul

Avocatul familiei Luizei, exclus de la cercetare pentru o poză. Procurorii DIICOT vor să sesizeze Baroul
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    07 Aug 2019   •   13:39

Procurorii DIICOT, care lucrează la cazul din Caracal, vor să sesizeze Baroul în privinţa avocatului familiei Luizei, după ce acesta a fotografiat casa lui Gheorghe Dincă şi a făcut şi un selfie, spun surse judiciare.

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, susține că un criminalist l-ar fi fotografiat.

„Am cerut şefului de aici, şefului criminaliştilor, să îmi facă o fotografie în faţa unui cort cu prelata trasă şi mi-au făcut dânşii o fotografie în faţa prelatei. Pentru combinezonul acela. (…) Am cerut voie şefului criminaliştilor să îmi facă o poză în combinezonul acela că era haios, ştiţi?! Şi dânşii mi-au făcut o poză la o prelată, deci nu se vede nicio frunză!”, a spus Tonel Pop.

Potrivit avocatului, pozele au fost șterse.

Avocatul spune că procurorul de caz îi interzice să participe la cercetările efectuate pe proprietatea lui Gheorghe Dincă, în mod ilegal. 

„Nu este normal, există o ordonanţă dată de un alt procuror care instrumentează cazul prin care mi s-a permis să iau parte la toate actele de cercetare de la faţa locului sau din altă locaţie.

Probabil pentru că nu îi convine poziţia mea faţă de dânsul ca procuror, încearcă să blocheze accesul meu spre a cunoaşte ce fac dânșii acolo, ce s-a găsit acolo.

În continuare, nu s-au făcut alte săpături, gropi, s-au găsit fragmente de oase şi alte corpuri delicte, dar procurorul de caz prezent la faţa locului îmi interzice în mod ilegal, găseşte pretexte, încearcă să îmi facă anumite capcane pentru a mă intimida astfel încât să nu cunoaştem nici noi, nici familia, nici presa ce se întâmplă acolo”, acuză Tonel Pop.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close