Antena 3 Actualitate Avocatul lui Gheorghe Dincă, despre Ștefan Risipiceanu: „Sunt probe biologice foarte puternice”

Avocatul lui Gheorghe Dincă, despre Ștefan Risipiceanu: „Sunt probe biologice foarte puternice”

11 Dec 2019   •   11:20
Avocatul lui Gheorghe Dincă, despre Ștefan Risipiceanu: „Sunt probe biologice foarte puternice”

Avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, a ajuns miercuri la sediul DIICOT unde va avea loc confruntarea dintre clientul acestuia și Ștefan Risipițeanu, complicele și vecinul lui Dincă.

Avocatul a dezvăluit că Ștefan Risipiceanu a negat fapta de viol în cazul Luizei Melencu. În schimb, acesta a precizat că există probe biologice „foarte puternice” care îl încriminează pe Risipiceanu.

„Fane susține că este nevinovat și nu are cum să-l acuze de ceva. Nu știu ce susținea Fane. El neagă că ar fi comis fapta de viol. Dincă și-a menținut declarația și acum prin confruntare o să vedem ce va ieși. (...) Știți că declarația lui Dincă este în acest sens. Alți complici nu.”, a spus avocatul lui Dincă.

Întrebat ce probe sunt care să-l acuze pe Risipiceanu, în afara declarațiilor lui Dincă, avocatul acestuia a răspuns: „Sunt probe biologice. Eu știam demult că există, doar că nu se stabilise despre cine era vorba. Deci probele erau demult, dar trebuia să se stabilească științific. Deci este declarația lui Dincă și probele biologice care sunt foarte puternice”, a mai decarat avocatul.

Citește Și FBI: Oasele găsite la liziera unei păduri nu sunt ale Luizei! Monica Melencu, mama fetei: „Copilul meu trăiește. Nici n-a trecut prin acea casă”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close