Antena 3 Actualitate Avocatul lui Radu Mazăre: La noi nu a ajuns niciun document. Domnul Mazăre este solicitant de azil politic

Avocatul lui Radu Mazăre: La noi nu a ajuns niciun document. Domnul Mazăre este solicitant de azil politic

14 Mai 2019   •   00:19
Avocatul lui Radu Mazăre: La noi nu a ajuns niciun document. Domnul Mazăre este solicitant de azil politic

Avocatul lui Radu Mazăre a afirmat, în exclusivitate pentru Antena 3, că până în momentul de față nu i s-a prezentat niciun document oficial cu privire la arestul său și că clientul său este protejat de orice întoarcere forțată în țară.

Citește și: Fiul lui Radu Mazăre, detalii de ultimă oră din Madagascar. În ce condiții doarme fostul edil al Constanței

"Eu, în calitate de avocat al domnului Mazăre Radu Ștefan, nu știu nici motivele, nici durata arestului, în condițiile în care până în acest moment niciun document oficial care să justifice arestarea sa nu a ajuns în posesia noastră.

Clientul meu era posesorul unui certificat de sejur prelungit. Și asta încâ din anul 2017, cu o viză transformabilă. El este posesorul unui certificat de solicitare de azil politic, eliberat de Biroul Înaltului Comisariat pentru Refugiați al Națiunilor Unite. De aceea, în calitate de solicitant de azil, domnul Mazăre Radu Ștefan depinde de competența acestui Birou și beneficiază de protecția împotriva oricărei întoarceri forțate într-o țară în care se teme că va fi expus amenințărilor", a spus Rabelaza Aldine Andriamlsetra, avocatul lui Radu Mazăre.

×
Subiecte în articol: Radu Mazare

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close