Antena 3 CNN Actualitate Fiul lui Radu Mazăre, detalii de ultimă oră din Madagascar. În ce condiții doarme fostul edil al Constanței

Fiul lui Radu Mazăre, detalii de ultimă oră din Madagascar. În ce condiții doarme fostul edil al Constanței

Fiul lui Radu Mazăre, detalii de ultimă oră din Madagascar. În ce condiții doarme fostul edil al Constanței
14 Mai 2019   •   00:04

Fiul lui Radu Mazăre a explicat, în exclusivitate pentru Antena 3, care sunt condițiile în care doarme tatăl său.

Citește și: Avocatul lui Radu Mazăre: La noi nu a ajuns niciun document. Domnul Mazăre este solicitant de azil politic

Răducu spune că tatăl său este într-o stare bună, atât fizic cât și moral, dar nu înțelege de ce sentința dată de ÎCCJ este diferită de cea dată de instanța de fond.

"Îl vizitez pe tata în fiecare zi, îi duc de mâncare. Sigur, acum nu trebuie să-l victimizăm, pentru că nici el nu vrea treaba asta - doarme pe o saltea de burete, se duce la o baie comună pe hol cu restul, dar este ok, și moral și fizic.

Într-adevăr este uimit de bunătatea și de căldura sufletească a oamenilor pe care nu a mai întâlnit-o în România de mult. Și-mi dă exemple: de la simplul muncitor până la polițist. Cu toții dau o dovadă extraordinară de bunătate și de căldură sufletească.

Sentința în cazul retrocedărilor l-a lăsat fără cuvinte pentru că nu înțelege cum expertiza judiciară dată de instanța de fond în care el este nevinovat este complet ignorată de apelul de la ÎCCJ unde este acuzat în baza raportului de constatare a DNA-ului.

Acum așteptăm și ne dorim să intrăm pe norma procedurală internațională la fel ca în cazul lui Udrea sau în cazul lui Ghiță", a spus Răducu Mazăre.

×
Subiecte în articol: Radu Mazare
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close