Antena 3 CNN Actualitate Avocatul soţiei criminalului de la Oneşti rupe tăcerea: "Nu există dovezi că ea ar fi participat la imobilizarea celor doi muncitori"

Avocatul soţiei criminalului de la Oneşti rupe tăcerea: "Nu există dovezi că ea ar fi participat la imobilizarea celor doi muncitori"

Avocatul soţiei criminalului de la Oneşti, cel care luni a sechestrat şi ucis doi muncitori în apartamentul din care au fost evacuaţi în 2010, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre acuzaţiile de complicitate care i se aduc acesteia.

Avocatul soţiei criminalului de la Oneşti rupe tăcerea: "Nu există dovezi că ea ar fi participat la imobilizarea celor doi muncitori"
de Georgiana Adam    |    03 Mar 2021   •   22:29

Potrivit avocatului, în sala de judecată, soţia criminalului a început să justifice evenimentele care au precedat această tragedie pe care a provocat-o până la urmă soțul ei.


"Am înțeles de la soția celui care a săvârșit fapta că acele coliere de plastic, soțul ei le achiziționate pentru a rezolva o problemă la maşină. Ea a a motivat că geanta ei stătea, în permanență în mașină pentru că ei locuind la țară mașina stătea în curte, curte era păzită, nu-i era niciodată teamă să lase geanta în mașină. Ea spune că l-a crezut, că nu se pricepe la maşini", a spus avocatul femeii.

Avocat: "Nu există dovezi că ea ar fi participat la imobilizarea celor doi muncitori"

"Nu există o dovadă în sensul acesta, nici măcar dovada că ar fi intrat o dată cu el sau ulterior în apartament. Nu există o dovadă că ar fi contribuit la imobilizarea celor două ulterioare victime", a mai spus avocatul Valentin Iacob.

Soţia criminalului a adeclarat că este îngrozită de masacrul produs de soţul ei

"Ieri în sala de judecată în timp ce era analizată propunerea parchetului de arestare preventivă, la un moment dat inculpata Moroșan Aurelia a spus că a fost cumva îngrozită de masacru. Pe măsură ce trece timpul, realizează adevărata dimensiune a ceea ce s-a întâmplat. A folosit în mod expres cuvântul masacru. Cred că începe să realizeze ce s-a întâmplat, nu neapărat că s-ar desolidariza de soțul ei, dar părea să nu fi de acord cu ceea ce a făcut acesta

A negat întotdeauna că ar fi intrat în casă și că ar fi contribuit în fel sau altul la imobilizarea celor doi oameni", a mai spus avocatul Valentin Iacob.

Referitor la cuţit, femeia a declarat că a văzut că soțul ei are ceva mare într-un în buzunar de hanorac, dar nu l-a întrebat pentru că de multe ori nu îi răspunde. A declarat că îl ştie ca un om impulsiv dar nu-şi  imagina niciodată că poate să ajungă până la stadiul în care să omoare doi oameni", a mai spus avocatul Valentin Iacob, pentru Antena 3.

Interviul cu avocatul soţiei criminalului, pe larg, în materialul de mai jos.

Citeşte şi: Fiica criminalului de la Oneşti, dezvăluiri exclusive: "Ne-au luat apartamentul cu arma la cap, fără ordin judecătoresc"

×
Parteneri
Românii care vor primi mai mulți bani la salariu. Anunțul Guvernului
x close