Antena 3 Actualitate Avocatul Tonel Pop, despre decizia DIICOT de a preleva noi probe de la familia Luizei Melencu: „Este o chestiune aberantă”

Avocatul Tonel Pop, despre decizia DIICOT de a preleva noi probe de la familia Luizei Melencu: „Este o chestiune aberantă”

24 Sep 2019   •   11:38
Avocatul Tonel Pop, despre decizia DIICOT de a preleva noi probe de la familia Luizei Melencu: „Este o chestiune aberantă”

Părinții Luizei Melencu, adolescenta dispărută în luna aprilie, ar putea să fie obligați să le permită procurorilor DIICOT prelevarea unor noi probe ADN.

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a subliniat că prelevarea unor noi probe ADN este un lucru aberent și că nu există o explicație rațională.

„Cei de la DIICOT nu dau nicio explicație. Acestă chestiune este una aberentă. Din moment ce a fost prelevat ADN-ul în mod profesionist în multe eprubete, din multe părți ale corpului uman ale mamei Luizei, dânșii trebuie să explice ce au făcut cu acest ADN și de ce au venit să-l ridice din nou. Acest ADN a fost verificat”, a spus avocatul Tonel Pop într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Mama Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie, a refuzat să-i fie prelevate probe biologice pentru efectuarea unei noi expertize generice, însă procurorii au obţinut mandat de la instanţă pentru această procedură, a informat marţi DIICOT.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close