Avocatul Tonel Pop, despre decizia DIICOT de a preleva noi probe de la familia Luizei Melencu: „Este o chestiune aberantă”

24 Sep 2019   •   11:38
Avocatul Tonel Pop, despre decizia DIICOT de a preleva noi probe de la familia Luizei Melencu: „Este o chestiune aberantă” Exclusiv

Părinții Luizei Melencu, adolescenta dispărută în luna aprilie, ar putea să fie obligați să le permită procurorilor DIICOT prelevarea unor noi probe ADN.

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a subliniat că prelevarea unor noi probe ADN este un lucru aberent și că nu există o explicație rațională.

„Cei de la DIICOT nu dau nicio explicație. Acestă chestiune este una aberentă. Din moment ce a fost prelevat ADN-ul în mod profesionist în multe eprubete, din multe părți ale corpului uman ale mamei Luizei, dânșii trebuie să explice ce au făcut cu acest ADN și de ce au venit să-l ridice din nou. Acest ADN a fost verificat”, a spus avocatul Tonel Pop într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Mama Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie, a refuzat să-i fie prelevate probe biologice pentru efectuarea unei noi expertize generice, însă procurorii au obţinut mandat de la instanţă pentru această procedură, a informat marţi DIICOT.

Parteneri
x close