Antena 3 Actualitate Cazul Caracal, un nou scandal. DIICOT merge cu mandat la familia Luizei Melencu

Cazul Caracal, un nou scandal. DIICOT merge cu mandat la familia Luizei Melencu

de S.T.    |    24 Sep 2019   •   10:43
Cazul Caracal, un nou scandal. DIICOT merge cu mandat la familia Luizei Melencu
Sursa foto: Foto: Facebook/Luiza Mihaela

DIICOT merge cu mandat la familia Luizei Melencu pentru a preleva mai multe probe ADN. 

Procurorii vor să pună cap la cap toate indiciile pe care le au.

Citiți și: Avocatul Tonel Pop, despre decizia DIICOT de a preleva noi probe de la familia Luizei Melencu: „Este o chestiune aberantă”

Administrarea acestor probe este indispensabilă stabilirii identității victimei în vederea deplinei lămuriri a cauzei și bunei desfășurări a urmăririi penale, transmite DIICOT

„La data de 23.09.2019, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, în baza ordonanței de delegare emisă de către procurorii DIICOT – STRUCTURA CENTRALĂ, s-au prezentat la domiciliul părții civile MELENCU MONICA GEORGETA în scopul prelevării de probe biologice, necesare aflării adevărului în cauză și efectuării unei noi expertize judiciare genetice.

S-a solicitat consimțământul părții civile MELENCU MONICA GEORGETA, care, după consultarea cu apărătorul ales, a refuzat prelevarea de probe.
În aceste condiții, în baza art.190 al.2 și 4 C.p.p., s-a solicitat și s-a obținut de la Tribunalul București autorizarea judecătorului în vederea prelevării de probe biologice de la partea civilă MELENCU MONICA GEORGETA, mama victimei majore.
În vederea punerii în executare a autorizării instanței de judecată, organele de poliție judiciară delegate în acest scop vor desfășura activitățile prevăzute de lege, în cursul zilei de 24.09.2019”, se arată în comunicatul DIICOT de marţi.

Citiți și: 

Mama Luizei Melencu acuză mușamalizare în cazul lui Gheorghe Dincă: Pot să mă aresteze, nu dau probe ADN

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close