Antena 3 CNN Actualitate Mama Luizei Melencu acuză mușamalizare în cazul lui Gheorghe Dincă: Pot să mă aresteze, nu dau probe ADN

Mama Luizei Melencu acuză mușamalizare în cazul lui Gheorghe Dincă: Pot să mă aresteze, nu dau probe ADN

Mama Luizei Melencu acuză mușamalizare în cazul lui Gheorghe Dincă: Pot să mă aresteze, nu dau probe ADN
24 Sep 2019   •   12:22

Un nou scandal a izbucnit în cazul Caracal. Procurorii au luat mandat şi vor să obţină cu forţa ADN de la mama Luizei Melencu, după ce Monica Melencu a refuzat luni seară să dea de bună voie probe biologice. Criminaliştii ar vrea să ridice pentru a treia oară probe ADN de la familia fetei.

„M-a sunat cineva de la Craiova și mi-au zis că va avea un echipaj. Aproape să mă urc în mașină. Nu mi-au zis anterior motivul. Când am auzit apoi de probe m-am revoltat. Refuz și semnătura și acesta probe. Nu mi-au explicat de ce sunt necesare aceste noi probe. Sunt disperată! Am urlat pe toate posturile! Fiica mea nu este moartă! De ce nu anchetează?! Noi, ca familii, trebuie să spunem despre ce este vorba. Noi suntem disperați, trăim de pe o zi  pe alta pentru că nu avem un răspuns. Pot să mă aresteze, eu nu dau probe ADN”, a declarat Monica Melencu într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Monica Melencu a infirmat zvonurile cum că ar fi plecat de acasă, subliniind că deja a dat toate probele necesare.

„Nu am plecat de acasă așa cum s-a speculat ă mi-ar fi frică. Mai am un copil, trebuie să mă împart”, a mai spus mama Luizei.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, în baza ordonanţei de delegare emisă de către procurorii DIICOT - Structura Centrală, s-au prezentat luni la domiciliul părţii civile Monica Georgeta Melencu, în scopul prelevării de probe biologice, necesare aflării adevărului în cauză şi efectuării unei noi expertize judiciare genetice.

Citește Și Avocatul Tonel Pop, despre decizia DIICOT de a preleva noi probe de la familia Luizei Melencu: „Este o chestiune aberantă”

×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close