Antena 3 CNN Actualitate Avocatul Tonel Pop, despre scandalul cu tânăra din Italia confundată cu Luiza: "Mama adolescentei a văzut fotografiile și s-a convins că nu e fiica ei"

Avocatul Tonel Pop, despre scandalul cu tânăra din Italia confundată cu Luiza: "Mama adolescentei a văzut fotografiile și s-a convins că nu e fiica ei"

Avocatul Tonel Pop, despre scandalul cu tânăra din Italia confundată cu Luiza: "Mama adolescentei a văzut fotografiile și s-a convins că nu e fiica ei"
10 Noi 2019   •   00:36

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a vorbit în exclusivitate în emisiunea "Descoperiți", cu Andreea Sava, despre scandalul cu tânăra filmată în Italia, despre care s-a spus că ar fi fost Luiza Melencu. 

"Doamna pe care ați văzut-o în imagini și a cărei poziție ați ascultat-o, cel puțin parțial prin redarea vocii, legătura mea cu dânsa este să o protejez și să nu mai apară în aceste imagini și să nu se mai rostogolească această chestiune, sub pretextul că dânsa ar fi Luiza. Acesta e aspectul principal", a spus Tonel Pop. 

Tonel Pop spune că știe cine s-ar putea afla în spatele acestei manipulări care încearcă să țină acest scandal în picioare. 

"Din greșeală mi-a scăpat și un anumite nume. Putem discuta după alegeri pentru a nu se face confuzii și a nu fi nicio influență. Se spune că vorbindu-se despre o anumită persoană, chiar și indirect, poate avea anumite avantaje în alegeri". 

Avocatul a spus că mama Luizei a văzut fotografiile cu tânăra din filmare și s-a convins că nu e vorba sub nicio formă despre fiica ei. 

"Mama Luizei deja a văzut două dintre fotografiile reale ale acestei doamne, s-a convins că este o fază". 

Citiți și Tânăra filmată în Italia desființează teoria lui Alexandru Cumpănașu cum că ea ar fi Luiza Melencu: "Nu am nicio legătură"

Citiți și Avocatul Tonel Pop, despre tânăra din Italia confundată cu Luiza Melencu: "E îngrozită, nu mai știe ce să facă și cum să facă"

×
Subiecte în articol: avocatul Descoperiți andreea sava
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close