Antena 3 CNN Actualitate Avocatul Tonel Pop, despre tânăra din Italia confundată cu Luiza Melencu: "E îngrozită, nu mai știe ce să facă și cum să facă"

Avocatul Tonel Pop, despre tânăra din Italia confundată cu Luiza Melencu: "E îngrozită, nu mai știe ce să facă și cum să facă"

Avocatul Tonel Pop, despre tânăra din Italia confundată cu Luiza Melencu: "E îngrozită, nu mai știe ce să facă și cum să facă"
09 Noi 2019   •   23:18

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a declarat la Antena 3 că tânăra din filmarea din Italia nu este Luiza. 

"Identitatea fetei care a fost filmată eu o am, am actele dumneaei de identitate. A cerut protecția mea și este clienta mea în acest moment. Am toate fotografiile dânsei, este cu adevărat cea din filmare. Această domnișoară e panicată pentru că a prestat o anumită activitate la un moment dat, iar acum riscă ca identitatea ei reală să fie dezvăluită și rudele, familia, care nu cunosc ce făcea ea acolo să afle. E îngrozită, nu mai știe ce să facă și cum să facă. A auzit că presa va veni în Italia să o caute, că va veni și mama Luizei. E panicată și nu vrea să fie, în locul Luizei, cea mai căutată persoană", a afirmat Tonel Pop. 

"Eu cred că Luiza trăiește, dar nu în postura acestei femei care a practicat, cel puțin pentru un moment, această meserie", a adăugat avocatul. 

 

×
Subiecte în articol: Tonel Pop tanara
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close