Antena 3 Actualitate Badea, după condamnarea lui Dan Voiculescu: Nu se termină nimic aici. De abia începe!

Badea, după condamnarea lui Dan Voiculescu: Nu se termină nimic aici. De abia începe!

de M.Z.    |    08 Aug 2014   •   16:27
Badea, după condamnarea lui Dan Voiculescu: Nu se termină nimic aici. De abia începe!
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
Mircea Badea a spus vineri, după condamnarea lui Dan Voiculescu în dosarul Telepatia, că lucrurile abia încep, nici vorbă să se sfârşească.
 
"Nu e deloc o zi bună. Sunt pe stradă, mă duc la IPJ Ilfov, la instituţiile statului de drept. Această decizie a acestui pluton de execuţie este cel mai mare, cel mai important, vizibil, strident proces politic din ultimii 25 de ani. Cei care acum exultă - oameni pe care nu i-am cunoscut niciodată - ca şi cum le-am fi făcut ceva sau ca şi cum Dan Voiculescu le-ar fi făcut ceva, deşi şi ei ştiu care e situţia în acest proces politic, toţi trebuie să afle că nimic nu se termină astăzi, de abia acum începe. 
 
În ceea ce mă priveşte, lucrurile nici pe departe nu se termină aici, lucrurile dintr-un anumit punct de vedere de-abia încep", a spus Mircea Badea, vineri, la Antena 3, imediat după sentinţa instanţei în dosarul Telepatia.
 
Referitor strict la decizia dată azi de judecători, Badea a spune că există căi de atac, şi nu numai în România.
 
"Cu privire la această decizie dementă, scelerată şi chiar criminală, există căi de atac atât în justiţia din România, cât şi în cea europeană. Cu siguranţă în acest proces au fost încălcate drepturile omului. Foarte mulţi oameni nevinovaţi vor suporta nişte rigori pe care nu le merită", a adăugat Mircea Badea.


×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close