Antena 3 CNN Actualitate Banii câştigaţi lunar de managerul de la Spitalul Foişor. Cristian Ioan Stoica încasează peste 6.000 euro

Banii câştigaţi lunar de managerul de la Spitalul Foişor. Cristian Ioan Stoica încasează peste 6.000 euro

Cristian Ioan Stoica, managerul de la "Foişor", unitate care a devenit recent suport-COVID, câştigă lunar sume importante de bani.

Banii câştigaţi lunar de managerul de la Spitalul Foişor. Cristian Ioan Stoica încasează peste 6.000 euro
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    13 Apr 2021   •   09:40

Cristian Ioan Stoica, care este managerul Spitalului Foişor de 24 ani, are trei salarii care însumează lunar circa 6.200 de euro, potrivit adevarul.ro.

Managerul de la Foişor, peste 6.000 euro lunar

Cel mai mare venit îl încasează de la catedra Facultăţii de Medicină şi Farmacie Carol Davila, acolo unde medicul este şi profesor. Suma primită, 197.338 lei anual, adică peste 16.000 lei lunar, după cum arată declaraţia de avere.

Pentru postul de manager al Spitalului Foişor, Cristian Ioan Stoica primeşte 164.907 lei, ceea ce înseamnă 13.742 lei lunar. 

Al treilea venit este încasat de la Academia de Ştiinţe Medicale, de unde medicul primeşte 3.191 de lei anual. În acest fel, Cristian Ioan Stoica câştigă lunar puţin peste 6.000 euro.  

Tot din declaraţia de avere, mai aflăm că managerul de la Spitalul Foişor deţine o casă, un apartament şi un teren în Corbeanca, precum şi un apartament în Bucureşti. 

Spitalul Foişor a început evacuarea pacienţilor în numai 3 ore de la primirea ordinului DSU

Așa cum scrie și în Ordinul 9326/09.04.2021, măsurile pentru operaționalizarea Spitalului Foișor ca spital suport COVID-19 trebuiau puse în aplicare în regim de urgență, adică în cel mai scurt timp.

Spre deosebire de alte spitale, cum ar fi Spitalul Colentina care a avut nevoie de două zile să transfere pacienții atunci când unitatea spitalicească a devenit exclusiv suport COVID, astfel încât pacienții să nu aibă de suferit sau să rămână traumatizați. 

Spitalul Foișor avea la momentul primirii Ordinului un număr de 105 pacienți și ar fi fost nevoie de timpul alocat în mod normal pentru consultarea cu medicul curant al fiecărui pacient și luarea deciziei după o analiză a implicațiilor medicale pentru fiecare caz în parte.

Declaratie de Avere Stoica ... by Web Adevarul

×
Subiecte în articol: Foişor Cristian Ioan Stoica avere
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close