Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a fost arestat după ce ar fi vândut cocaină unor consumatori din Bucureşti

Un bărbat a fost arestat după ce ar fi vândut cocaină unor consumatori din Bucureşti

Un bărbat a fost arestat preventiv de Tribunalul Bucureşti, fiind acuzat că ar fi vândut cocaină către consumatori din Bucureşti pentru sume cuprinse între 3.000 şi 3.500 lei.

Un bărbat a fost arestat după ce ar fi vândut cocaină unor consumatori din Bucureşti
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Noi 2023   •   20:03

Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală au dispus reţinerea unui bărbat, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată, în stare de recidivă post executorie.

"Din cercetări a reieşit că, în perioada octombrie - noiembrie, inculpatul a comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc (cocaină), către consumatori din municipiul Bucureşti, pentru sume cuprinse între 3.000 şi 3.500 lei", se precizează în comunicat.

Citeşte şi: Anchetă de amploare pe litoral, după ce un pachet cu peste un kilogram de droguri a fost găsit pe o plajă, în Constanţa

În urma percheziţiei domiciliare efectuate, procurorii spun că au fost descoperite şi ridicate sumele de 18.850 lei, 290 euro, 30 lire sterline şi 20 dolari canadieni (despre care există indicii că provin din activităţile de trafic de droguri), cantitatea de aproximativ 200 de grame canabis, două grindere, un loker, un telefon mobil şi mai multe SIM-uri.

Miercuri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close