Bărbat din Bucureşti, trimis în judecată pentru acte sexuale cu 11 băieţi minori în ultimii trei ani

de N.B.    |    05 Ian 2012   •   17:37
Bărbat din Bucureşti, trimis în judecată pentru acte sexuale cu 11 băieţi minori în ultimii trei ani Foto: bee-media.blogspot.com

Un bărbat din Bucureşti a fost trimis în judecată pentru faptul că în ultimii trei ani a racolat, prin site-uri de socializare, 11 băieţi minori, cu care a întreţinut acte sexuale, cu acordul acestora sau prin constrângere, informează Mediafax.

Procurorii îl acuză pe bărbat că în perioada 2008 - 2011 a racolat 11 minori, cu ajutorul site-urilor de socializare sau prin postare de anunţuri pe site-uri de profil privind disponibilitatea întreţinerii de acte sexuale.
   
Bărbatul întreţinea cu minorii racolaţi acte sexuale orale şi anale, cu acordul acestora sau prin constrângere, oferindu-le în schimb bani, telefoane mobile şi obiecte de îmbrăcăminte. Relaţiile sexuale aveau loc la domiciliile minorilor, în locuri publice, cum ar fi parcuri, toalete din centre comerciale sau hoteluri, şi în locuinţele prietenilor lui Iulian Spircu, au precizat procurorii.

"Inculpatul încerca să impresioneze minorii racolaţi prezentându-se ca o persoană cu studii (afirmând că este absolvent al Liceului I.L. Caragiale şi al SNSPA, precum şi faptul că a abandonat Facultatea de Filosofie), care ocupă o funcţie foarte importantă într-o instituţie de stat. (...) Inculpatul obişnuia să vorbească potenţialelor victime sau prietenilor despre relaţiile sale, oferind indicii despre persoanele minore, dar şi despre modul în care intenţiona să se răzbune atunci când minorii refuzau să mai continue relaţiile homosexuale", se arată în comunicat.

Parteneri
x close