Antena 3 CNN Actualitate Bărbat din Galați, acuzat că a violat doi copii dintr-un centru de plasament. A fost arestat preventiv

Bărbat din Galați, acuzat că a violat doi copii dintr-un centru de plasament. A fost arestat preventiv

Un bărbat din Galați este acuzat că ar fi violat doi minori, de 11 și 13 ani, dintr-un centru de plasament. Acesta a fost arestat preventiv astăzi, pentru 30 de zile.

Bărbat din Galați, acuzat că a violat doi copii dintr-un centru de plasament. A fost arestat preventiv
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    16 Noi 2021   •   20:47

Poliția a fost sesizată pe 15 noiembrie despre acest caz de instructorul de serviciu al unei case de tip familial.

Minorii ar fi fost închiși în apartamentul unui bloc, de pe Bulevardul Dunărea, fără posibilitatea de a ieşi. Aceștia au fost extrași de un echipaj de pompieri printr-o fereastră a apartamentului, cu ajutorul pompierilor.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei doi minori ar fi plecat voluntar, în urmă cu o zi, din casa de tip familial unde erau instituţionalizaţi, şi ar fi rămas peste noapte în apartamentul respectiv, împreună cu un bărbat de 32 de ani, pe care îl cunoşteau.

Dimineaţă, acesta ar fi plecat şi ar fi încuiat uşa, iar cei doi minori, rămaşi în locuinţă, l-au sunat pe instructorul casei de tip familial și i-au povestit situaţia în care se aflau.

În cursul nopţii de 14 spre 15 noiembrie, bărbatul în cauză le-ar fi oferit minorilor alcool, după care ar fi întreţinut cu aceştia raporturi sexuale.
 

×
Subiecte în articol: Galați barbat violat minori
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close