Antena 3 CNN Actualitate Bărbat împuşcat mortal de poliţişti după ce a lovit patru maşini de Poliţie, în Botoşani

Bărbat împuşcat mortal de poliţişti după ce a lovit patru maşini de Poliţie, în Botoşani

Un bărbat a fost împuşcat de poliţişti, după ce a lovit patru maşini de Poliţie într-o urmărire în judeţul Botoşani. În total, agenţii au tras 17 focuri de armă, iar un glonţ l-a nimerit pe şofer, acesta fiind în stare gravă.

Bărbat împuşcat mortal de poliţişti după ce a lovit patru maşini de Poliţie, în Botoşani
de Alin Tarnovschi    |    17 Dec 2020   •   13:16

Potrivit primelor informaţii, urmărirea a început în judeţul Iaşi, acolo unde poliţiştii au încercat să îl tragă pe dreapta pe şofer, având suspiciunea că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Şoferul a lovit maşina Poliţiei şi şi-a continuat drumul, astfel că a ajuns în judeţul Suceava, acolo unde a fost organizat un filtru.

În zona satului Cotu, comuna Copălău din judeţul Botoşani, şoferul a intrat în plin în alte trei maşini ale Poliţiei.

În total, poliţiştii au tras 17 focuri de armă în timpul urmăririi, iar la filtrul din satul Cotu unul dintre gloanţele poliţiştilor l-a nimerit pe şofer, acesta fiind în stare gravă.

Primele imagini de la locul în care un tânăr a fost împuşcat şi ucis de poliţişti, în Botoşani

Ulterior, în ciuda eforturilor de resuscitare, medicii au stabilit că bărbatul a murit.

"IPJ Botoșani a fost sesizat de către IPJ Iași ca un echipaj de poliție se află în urmărirea unui autoturism al cărui conducător auto este posibil să se afle sub influența băuturilor alcoolice. 

Individul în cauză a fost oprit de un echipaj de politie, dar a refuzat sa se legitimeze si a intrat in autospeciala de politie parcata pentru a parasi locul unde a fost oprit.

In urmarirea de pe raza judetului Botosani a acroșat 1 autospeciala de poliție, iar la filtrul organizat în localitatea Copălău/BT, întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalul agenților și a executat manevre de lovire a autospecialei, un agent de poliție a executat 17 focuri de armă în direcția autoturismului. Conducătorul autoturismului a decedat. Polițiștii implicați nu au fost răniți, 2 autospeciale fiind avariate", se arată într-o informare a Poliţiei Botoşani.

×
Subiecte în articol: Botoșani
Parteneri
Data de la care românii vor putea călători fără viză în SUA!
x close