Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat s-a sinucis din cauza presiunilor făcute de justiția română

Un bărbat s-a sinucis din cauza presiunilor făcute de justiția română

Un bărbat s-a sinucis din cauza presiunilor făcute de justiția română
16 Aug 2016   •   23:53

Un bărbat de 49 de ani s-a aruncat în faţa metroului după ce a aflat că va face puşcărie. Sentinţa în cazul acestuia a venit după ce bărbatul, controlor CFR, a căzut în plasa a patru poliţiste deghizate în călători fără bilet.

Victima a fost anchetată vreme de doi ani pentru luare de mită, deşi şi-a recunoscut fapta şi a plătit prejudiciul către stat. Bărbatul a ajuns în pragul disperării în momentul în care i s-au cerut probe pentru a-şi deconspira colegii.

Cele patru femei care s-au urcat în tren fără bilet au motivat că nu au bani să achite călătoria aşa că i-au dat controlorului câte zece lei pentru a nu fi date jos din tren. Bărbatului a luat cei 40 de lei, însă şi-a recunoscut fapta în faţa superiorilor.

Mai mult, a plătit statului şi prejudiciul de 88 de lei, cât însumau biletele pentru ruta Sinaia-Braşov. Spera că, dacă îşi va recunoaşte fapta, iar statul îşi va recupera prejudiciul, ancheta se va termina. A fost presat însă de procurori, care i-au cerut probe audio-video din care să reiasă că şi alţi controlori CFR luau şpagă de la călători.

Soţia bărbatului povesteşte că acesta se înscrisese la nişte cursuri pentru a avansa în grad şi că, în săptămâna dinaintea tragediei, nu a dormit nici măcar o oră, din cauza gândurilor negre că ar putea înfunda puşcăria.

Bărbatul s-a sinucis în staţia de metrou Griviţa, în septembrie 2015.

 

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close