Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul misterios care l-a convins pe tatăl din Chiajna, care şi-a luat fiica ostatică, să se predea

Bărbatul misterios care l-a convins pe tatăl din Chiajna, care şi-a luat fiica ostatică, să se predea

Un bărbat a reuşit, astăzi, să intre în casa tatălui din Chiajna, care îşi ţinea fiica ostatică şi ameninţa că va arunca totul în aer, şi l-a convins, împreună cu avocata, să se predea şi să renunţe la gestul extrem.

de Carmina Pricopie    |    05 Mai 2023   •   22:25

Unul dintre liderii lumii interlope din Chiajna, Liviu Iordan, implicat în numeroase scandaluri, este bărbatul misterios care a intrat în casa bărbatului care îşi ţinea fiica de 5 ani ostatică şi l-a convins, alături de avocată, să renunţe la gestul extrem.

Potrivit unor surse, tânărul a stat de vorbă cu tatăl fetiţei şi l-a convins, într-un final, să se predea.

Citeşte şi: Fetiţa sechestrată de tată la Chiajna a fost scoasă din casă de poliţişti după 28 de ore de negocieri

Liviu Iordan a confirmat informaţia pentru Antena 3 CNN, însă nu a dorit să facă alte comentarii pe marginea acestui subiect. Totul s-a întâmplat după 28 de ore în care negociatorii Poliţiei Române au încercat să îl convingă pe bărbatul din Chiajna să nu facă un gest necugetat care să o pună în pericol pe fiica sa în vârstă de cinci ani.

Negociatorii de la IPJ Ilfov şi de la Poliţia Capitalei au vorbit în permanenţă cu bărbatul în vârstă de 45 de ani, dar şi cu fetiţa de cinci ani. Aceştia au obţinut informaţii în permanenţă despre starea fetiţei, dacă a mâncat, dacă este speriată. Mai mult, în această dimineaţă, anchetatorii i-au dus copilei de mâncare, la cererea tatălui.

Oamenii care locuiesc în zonă nu îl cunosc pe tatăl fetiţei ca pe o persoană agresivă, iar totul a pornit de la o dispută cu soţia, care l-ar fi ameninţat că va obţine un ordin de protecţie împotriva sa.

După intervenţia poliţiştilor, ajutaţi de liderul interlop din Chiajna, Liviu Iordan, fetiţa a fost salvată, iar acum a rămas în grija bunicilor din partea tatălui.

×
Subiecte în articol: Chiajna Liviu Iordan Poliția Română
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close