Antena 3 CNN Actualitate Bărbat și femeie cu interdicție de a se apropia unul de celălalt, prinși împreună "la furat", în Prahova. Reacţia poliţiei

Bărbat și femeie cu interdicție de a se apropia unul de celălalt, prinși împreună "la furat", în Prahova. Reacţia poliţiei

Un bărbat şi o femeie, care aveau interdicția legală de a se apropia unul față de celălalt, la mai puțin de 5 metri, au fost prinşi împreună în maşină, în urma unui control al poliţiştilor.

Bărbat și femeie cu interdicție de a se apropia unul de celălalt, prinși împreună "la furat", în Prahova. Reacţia poliţiei
Sursa foto: Arhivă Antena 3
de Claudia Popovici    |    05 Sep 2022   •   21:18

Potrivit presei locale, bărbatul de 28 de ani și femeia de 55 de ani au fost protagoniștii mai multor scandaluri conjugale, și formulaseră unul împotriva celuilalt solicitări pentru emiterea de ordine de protecție, care fuseseră acordate.

În urma unui control rutier cei doi au fost prinşi împreună în maşină de polițiștii din Sinaia. Mai mult, în urma cercetărilor agenţii au descoperit că cei doi se întorceau acasă după un furt.

"Cu ocazia controlului autovehiculului, în portbagaj au fost găsite 5 calorifere despre care bărbatul a declarat faptul că le-a luat din curtea unui hotel, aflându-se lângă un container de gunoi, crezând ca sunt aruncate.

La verificarea celor două persoane în bazele de date a reieșit faptul că cele două persoane aveau emis câte un ordin de protecție împotriva celuilalt, fiindu-le interzis să se apropie la mai puțin de 5 metri unul de celălalt”, a transmis Poliția Prahova, citați de presa locală. 

Cei doi s-au ales acum cu dosar penal, iar polițiștii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și de încălcarea ordinului de protecție.

 

 

×
Subiecte în articol: prahova ordin de protecție barbat femeie
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close