Antena 3 CNN Actualitate Panică la Vaslui. Un bărbat s-a urcat pe un stâlp electric ameninţând că îşi pune capăt zilelor

Panică la Vaslui. Un bărbat s-a urcat pe un stâlp electric ameninţând că îşi pune capăt zilelor

Scene de groază în localitatea Bogdănești din Vaslui, acolo unde un bărbat de 45 de ani s-a urcat pe un stâlp electric amenințând că se aruncă în gol.

Panică la Vaslui. Un bărbat s-a urcat pe un stâlp electric ameninţând că îşi pune capăt zilelor
Sursa foto: ISU Vaslui
de Lili Trifu    |    Claudia Popovici    |    30 Aug 2021   •   17:46

Update: Bărbatul a fost convins de primarul comunei Bogdanesti şi de polițiști să coboare de pe stâlp.

Negociatorii de la ISJ Vaslui şi pompierii militari au discutat ore bune pentru a-l convinge să coboare de pe stâlp.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice bărbatul era supărat că în urma violenţelor domestice la care şi-a supus familia, DGASPC Vaslui a decis ca soţia şi copii cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani să fie securizați într-un centru pentru combaterea violentei în familie.

După ce a coborât de pe stâlp individul a fost preluat de polițiști, urcat într-o ambulanţă pentru îngrijiri şi apoi trimis la secția de psihiatrie a spitalului Elena Beldiman din Bârlad. 

Ştirea iniţială

La faţa locului, inspectoratul pentru Situații de Urgență "Podul Înalt" al judeţului Vaslui a intervenit cu două autospeciale ( o autoplatformă de lucru la înălțime și o autospecială de căutare salvare,  care are în dotare o pernă de salvare) și echipaje specializate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Potrivit martorilor, înainte de a se urca pe stâlp, bărbatul în vârstă de aproximativ 45 ani și-a provocat mai multe răni în zona brațelor și sternului.

Acțiunea este în dinamică. Autorităţile încercă să-l convingă pe individ să coboare de pe stâlp. Din primele informaţii, bărbatul ar fi recurs la acest gest extrem din cauză că i-au fost luaţi copiii.

×
Subiecte în articol: barbat stâlp electric Bogdaneşti Vaslui
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close