Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Topoloveni, înjunghiat de soţie după ce a certat-o în timp ce toca varză, nu se mai poate întoarce acasă după ce judecătorii au plasat-o pe femeie în arest la domiciliu

Un bărbat din Topoloveni, înjunghiat de soţie după ce a certat-o în timp ce toca varză, nu se mai poate întoarce acasă după ce judecătorii au plasat-o pe femeie în arest la domiciliu

Un bărbat din Topoloveni, judeţul Argeş, înjunghiat de soţie după ce a certat-o în timp ce toca varza, nu se mai poate întoarce acasă, după ce judecătorii au plasat-o pe femeie în arest la domiciliu.

Un bărbat din Topoloveni, înjunghiat de soţie după ce a certat-o în timp ce toca varză, nu se mai poate întoarce acasă după ce judecătorii au plasat-o pe femeie în arest la domiciliu
Sursa foto: Profimedia Images
de Mariana Zaharia    |    01 Noi 2022   •   11:10

Totul a început în noaptea de duminică spre luni, atunci când femeia din Topoloveni toca varză în bucătăria casei, iar la un moment dat, s-a luat la ceartă cu soţul, chiar din cauza verzei.

Enervată, soţia l-a înjunghiat pe bărbat cu cuţitul cu care tăia varza, iar apoi a sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a cere ajutor.

O ambulanţă l-a transportat pe bărbatul în vârstă de 48 de ani la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, acolo unde a rămas internat pentru a primi îngirjiri medicale de specialitate.

Între timp, femeia a fost audiată de poliţişti şi procurori, iar apoi a fost reţinută pentru 24 de ore.

Prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, soţia a fost plasată în arest la domiciliu. Judecătorii au decis astfel pentru că femeia are în îngrijire o soră cu handicap.

Totuşi, în urma deciziei instanţei, bărbatul înjunghiat nu se va putea întoarce acasă, după ce va fi externat din spital, şi va fi nevoit să îşi caute o altă locuinţă.

×
Subiecte în articol: Topoloveni Argeş
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close