Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care a ucis-o pe Ioana Beatrice nu îşi mai aminteşte ziua crimei. Familia se teme că ar putea să scape de închisoare

Bărbatul care a ucis-o pe Ioana Beatrice nu îşi mai aminteşte ziua crimei. Familia se teme că ar putea să scape de închisoare

Răsturnare de situaţie în cazul crimei din cartierul Titan, din Bucureşti. Bărbatul suspectat că a ucis-o pe tânăra vânzătoare a magazinului pe care acesta îl deţine spune că nu-şi aminteşte cum a omorât-o pe fată.

de Delia Bulgaru    |    19 Ian 2024   •   11:35

Anchetatorii au hotărât ca presupusul criminal să fie consultat de un medic psihiatru. Între timp, familia tinerei ucise se teme că bărbatul ar putea să scape fără nicio zi de închisoare. Oamenii cer pentru el pedeapsa maximă şi despăgubiri.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi găsi imagini cu Ioana Beatrice, tânăra însărcinată ucisă de tatăl patroanei

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şi: Ioana Beatrice, o tânără însărcinată, a fost omorâtă de tatăl şefei sale, cu o drujbă, într-un magazin din Bucureşti

Potrivit unor surse din anchetă, suspectul va fi supus unei expertize psihiatrice, iar în acelaşi timp sunt aşteptate şi rezultatele unor teste ADN, pentru că anchetatorii iau în considerare şi varianta în care bărbatul ar fi abuzat-o sexual pe tânără şi vor să vadă cine este tatăl copilului cu care Ioana Beatrice era însărcinată.

Tânăra ucisă de tatăl patroanei, crimă în Bucureşti. Cum s-a întâmplat tragedia

"În data de 07.12.2023, în intervalul orar 09.29 – 09.38, aflându-se în interiorul unui magazin alimentar din mun. București, sector 3, inculpatul, un barbat de 72 de ani, i-a aplicat victimei, angajată a magazinului, în vârstă de 23 de ani, mai multe lovituri de cuțit, provocându-i multiple plăgi înjunghiate în diferite zone ale corpului, iar prin folosirea unei drujbe i-a provocat mai multe plăgi tăiate în regiunea cervicală, acte de violență care au provocat decesul victimei.

Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind sesizat judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale și dispunerea măsurilor preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activități care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", se arată într-un comunicat al procurorilor.

Mama Ioanei, mărturie exclusivă la Antena 3 CNN: "Familia mea este distrusă"

"Nu sunt cuvinte. Familia mea este distrusă. Fetiţa mijlocie, de zece ani, a făcut până acum trei crize. Mă între de ce şi de ce copilul meu, care era un exemplu. Eu, în viaţa mea nu am auzit-o pe fetiţa mea să înjure, în viaţa vieţilor mea nu am auzit-o pe fata mea să fie vulgară, agresivă. Era un copil dulce, un copil cuminte, un copil curat.

Cer şi mă rog la bunul Dumnezeu să aibe cea mai mare pedeapsă şi cel mai mare chin prin ceea ce trec eu, prin ceea ce trece familia mea, prin ceea ce trec copiii mei, prietenii fetei mele, iubitul fetei mele şi toţi ceilalţi", a declarat Mihaela Ghibirdic, mama fetei ucise.

×
Subiecte în articol: București crimă Poliția Capitalei
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close