Antena 3 CNN Actualitate Şoferul beat şi drogat, care a ucis-o pe Nicoleta de ziua ei, este fost şef al BCCO Bucureşti

Şoferul beat şi drogat, care a ucis-o pe Nicoleta de ziua ei, este fost şef al BCCO Bucureşti

Şoferul care avea o alcoolemie de 1,12 în aerul expirat și se afla sub influenta substanțelor psihoactive care spulberat un grup de pietoni în Popești Leordeni, este un fost şef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bucureşti (BCCO).

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Sep 2023   •   20:22

Colonelul în rezervă Constantin Păun este fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bucureşti (BCCO), acolo unde a activat până în 2005.

Mai apoi, s-a mutat Institutul de Studii pentru Ordine Publică, iar în 2015 a ieşit la pensie. În trecut a fost și șef de cabinet la ministrul de Interne Gavril Dejeu, în guvernarea din 1996-1999

Constantin Păun a fost prins băut şi drogat la volan, sâmbătă, în Popești Leordeni atunci când lovit cinci maşini. În urma impactului deosebit de violent, Nicoleta, o femeie de 56 de ani a murit, iar o altă persoană a ajuns la spital cu răni grave. 

Nicoleta a fost prinsă la mijloc, între două mașini. Mai bine de o oră, medicii ajunși la fața locului s-au luptat pentru a o resuscita. Din nefericire, eforturile lor au fost în zadar. 

După accident, martorii au crezut că șoferul încearcă să fugă, așa că s-au luat după el, l-au scos din mașină și l-au imobilizat până să vină poliția. 

Colonelul în rezervă Constantin Păun, fostul şef al BCCO, avea o alcoolemie de 1,12 în aerul expirat și se afla sub influenta substanțelor psihoactive. Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, a intrat cu mașina direct în grupul de pietoni în care se afla și Nicoleta care mergea să își ia un tort din propria mașină. Nicoleta se pregătea să-și sărbătorească ziua de naștere.

”Astăzi era ziua ei!”. Ea este Nicoleta, femeia ucisă chiar în fața casei, de un șofer drogat 

”Nicoleta era aici, era si mașina. Și a venit nenorocitul ăsta de om cu viteză din partea asta și a intrat direct în mașina și a omorât-o pe loc. Și împlinea 56 de ani azi... 

Era drogat și băut! Se vedea că e băut”, povestesc martorii. 

”Șoferul a trecut pe lângă mine, cu un prosop plin de sânge, și spunea la toată lumea că este băut. El a tras mașina mai în colo”, mai spun martorii. 

 

×
Subiecte în articol: şofer drogat BCCO București
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close