Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul depistat cu coronavirus în Spitalul M.A.I. este un fost șef al Poliției Capitalei

Bărbatul depistat cu coronavirus în Spitalul M.A.I. este un fost șef al Poliției Capitalei

Avem date de ultimă oră despre bărbatul de 60 de ani depistat cu coronavirus chiar în spitalul Ministerului de Interne.

Bărbatul depistat cu coronavirus în Spitalul M.A.I. este un fost șef al Poliției Capitalei
10 Mar 2020   •   12:31

Pacientul este unul dintre foştii şefi ai Poliţiei Capitalei şi este acum angajat la ADP Sector 4. Mai mulţi angajaţi de aici sunt izolaţi acum.

Medicii spun că bărbatul a avut simptome complet diferite față de cele întâlnite la restul pacienților infectați cu COVID 19, motiv pentru care acesta nu a fost izolat încă de la sosirea în spital.

Însă, la câteva zile după internare, pacientul a dezvoltat simptome pulmonare agresive, fapt ce i-a determinat pe medici să ceară efectuarea testului pentru COVID – 19.

La nivelul unității medicale a fost declanșată o anchetă epidemiologică pentru identificarea tuturor contacților direcți, în special din rândul personalului spitalului. De asemenea, accesul în spital a fost restricționat, precum și ieșirea persoanelor aflate în unitatea medicală. Vor începe testele pentru verificarea tuturor persoanelor care au luat contact cu bărbatul de 60 de ani. Celelalte persoane care au lucrat în unitatea medicală în perioada în care bărbatul a fost internat, dar care nu sunt în spital în acest moment, vor rămâne în izolare la domiciliu.

 

 

 

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close