Antena 3 CNN Actualitate Băsescu creează panică la Dacia: "E sigur că se va pierde asamblarea de la Piteşti, la uzinele Dacia"

Băsescu creează panică la Dacia: "E sigur că se va pierde asamblarea de la Piteşti, la uzinele Dacia"

Băsescu creează panică la Dacia: "E sigur că se va pierde asamblarea de la Piteşti, la uzinele Dacia"
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Feb 2014   •   13:31

Dacia se va construi în viitor doar în Maroc şi nu în România, susţine preşedintele Traian Băsescu, care a declarat într-un interviu acordat unui post de televiziune, că fabrica de la Mioveni a fost întrecută deja de staţia de asamblare Renault din Maroc.

"România va pierde investiţii dacă nu finalizează Coridorul 4. Este sigur că se va pierde asamblarea de la Piteşti, la uzinele Dacia, pentru că deja la Tanger sunt capacităţi de preluare existente. S-a trecut la faza a doua de extindere a capacităţii uzinei Dacia din Maroc", a declarat Traian Băsescu.

Victor Ponta îl taxează pe Traian Băsescu pentru afirmaţiile potrivit cărora maşinile Dacia nu vor mai fi asamblate în ţară.

"Ce face preşedintele, că mai spune câte o tâmpenie cu Dacia, că nu semnaeză (acordul cu FMI - n.r.), să îl întrebaţi pe el. E atât de incoerent. Nu mă puneţi să explic lucruri iraţionale", a declarat Victor Ponta.

×
Subiecte în articol: Dacia
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close