Antena 3 CNN Actualitate Bătaie regizată într-un fast-food din centrul Bucureştiului, pentru vizualizări pe Internet. Patru tineri au fost reţinuţi

Bătaie regizată într-un fast-food din centrul Bucureştiului, pentru vizualizări pe Internet. Patru tineri au fost reţinuţi

Şapte tineri au pus la cale scandalul dintr-un fast-food din centrul Bucureștiului şi s-ar fi vorbit între ei să se filmeze. Patru dintre ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Bătaie regizată într-un fast-food din centrul Bucureştiului, pentru vizualizări pe Internet. Patru tineri au fost reţinuţi
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Feb 2023   •   19:27

Totul s-a întâmplat într-un fast-food din zona Unirii din centrul Bucureștiului. Pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se vede cum cinci tineri intră în acest fast-food şi se duc direct la alți doi, care stăteau la o masă, și se iau la bătaie.

În acel moment, unul dintre adolescenți scoate un pistol și amenință cu el.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urma verificărilor efectuate de către Secția 10 Poliție au fost identificate și depistate toate persoanele implicate în eveniment.

Citeşte şi: Scandal cu bătaie şi amenințări cu pistolul într-un fast food din Bucureşti

Din cercetări a reieșit faptul că întreaga situație ar fi fost regizată de participanți, urmând ca materialul video realizat să fie postat pe rețelele de socializare.

Având în vedere situația creată, prin prisma afișării unei arme într-un spațiu public aglomerat, față de patru persoane a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

×
Subiecte în articol: bătaie fast-food. Unirii retinuti
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close