Antena 3 CNN Actualitate Bătaie între mai mulți deținuți în Penitenciarul de Maximă Siguranță din Galați

Bătaie între mai mulți deținuți în Penitenciarul de Maximă Siguranță din Galați

Cinci deținuți de la Penitenciarul de Maximă Siguranță din Galați s-au luat la bătaie în curtea închisorii. Gardienii au intervenit imediat și i-au separat pe cei cinci. Apoi deținuții au primit îngrijiri medicale la cabinetul medical al închisorii.

Bătaie între mai mulți deținuți în Penitenciarul de Maximă Siguranță din Galați
de Gabriel Dano    |    26 Ian 2021   •   17:30

Rănile unuia dintre bătăuși erau mai grave, așa că a fost trimis la un spital din orașul Galați. Scandalul a avut loc marți în curtea Penitenciarul de Maximă Siguranță din Galați, în zona în care deținuții au voie să se plimbe. Aceștia au fost despărțiți de gardieni. Ulterior au ajuns la cabinetul medical pentru a le fi îngrijite leziunile.

„În jurul orei 12:00, în curtea de plimbare a Penitenciarului Galați, a avut loc o altercație spontană între 5 deținuți. Personalul operativ specializat a intervenit de îndată pentru aplanarea conflictului. Față de deținuții agresori implicați în incident, s-a luat măsura separării de restul persoanelor custodiate.

Aceștia au fost prezentați la cabinetul medical al unității, fără recomandare ulterioară de investigații sau îngrijiri spitalicești. Cel de-al cincilea deținut a fost prezentat la o unitate spitalicescă din rețeaua sanitară publică, pentru un consult de specialitate”, au anunțat reprezentanții Penitenciarului Galați prin intermediul unui comunicat de presă.

O anchetă a fost declanșată la penitenciarul gălățean. De asemenea, conducerea instituției a sesizat organele judiciare și a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate.

×
Subiecte în articol: penitenciar
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close