Antena 3 CNN Actualitate Bătaie la un bar din Prahova. Trei oameni la spital

Bătaie la un bar din Prahova. Trei oameni la spital

Bătaie la un bar din Prahova. Trei oameni la spital
Sursa foto: Foto: Antena 3
20 Iul 2010   •   08:27

De bucurie că i-a născut soţia, un prahovean s-a dus luni seară să bea pe datorie. Numai că nu a găsit înţelegere din partea barmanului. Aşa că de supărare, l-a urmărit până la o sală de fitness unde a iscat o bătaie generală. Ce a urmat? Trei persoane rănite, o maşină distrusă şi mai multe dosare întocmite de poliţie.

Bărbatul, abia ieşit din închisoare, a cerut băutură pe datorie la un bar din Floreşti. A fost refuzat însă. Aşa că prahovenaul, însoţit de un amic, s-a dus la sala de fitness unde era barmanul şi l-a luat la bătaie.

A intervenit apoi administratorul sălii. iar scandalul a luat amploare. A izbucnit o bătaie generală. Din interiorul sălii, lupta s-a mutat în scurt timp în stradă, unde mai mulţi prieteni ai celor implicaţi în scandal au venit cu bâte şi răngi de fier. Până să ajungă jandarmii, bătăuşii au reuşit să distrugă o maşină.

Trei dintre cei implicaţi, printre care şi proaspătul tătic şi prietenul lui au ajuns la spital. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a vedea ce măsuri vor lua împotriva celor doi scandalagii.

 

Antena 3

×
Subiecte în articol: bătaie prahova
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close