Antena 3 CNN Actualitate Bătăuşii de pe plaja din Costineşti au continuat scandalul la ieşirea din arest. Patru persoane au fost plasate sub control judiciar pentru 60 de zile

Bătăuşii de pe plaja din Costineşti au continuat scandalul la ieşirea din arest. Patru persoane au fost plasate sub control judiciar pentru 60 de zile

Scandalagii care s-au bătut cu jandarmii pe o plaja din Costinești au primit control judiciar pentru 60 de zile. Acuzațiile sunt de ultraj, lovire și tulburarea ordinii publice.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Aug 2023   •   09:55

Patru dintre cei șase bărbați, implicați în scandalul de pe plaja de la Costinești au fost plasați sub control judiciar, după ce procurorii au decis reținerea lor pentru 24 de ore.

"Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia a dispus controlul judiciar pentru 60 de zile pentru inculpați, pentru săvârșirea faptelor de tulburarea ordinii și liniștii publice și alte violențe", a declarat Elvis Ismail, avocat. 

Alți doi indivizi au fost lăsați liberi pentru că nu ar fi avut nicio vină în scandalul de la malul mării.

Totul vine după incidentul de pe plaja din Costinești, când doi tineri au sunat la 112 pentru a spune că sunt agresați fizic și verbal de șase persoane.

Citește și: Noi imagini de la bătaia dintre turiști, jandarmi și polițiști de pe plaja din Costinești

La fața locului a sosit o echipă mixtă, iar în fața lor, cei șase bărbați au devenit agresivi. 

La Jandarmeria națională se face anchetă ca să se stabilească dacă angajatul din trupele de intervenție a acționat corect.

×
Subiecte în articol: Costinesti bătăuși jandarmeria
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close