Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Noi imagini de la bătaia dintre turişti, jandarmi şi poliţişti de pe plaja din Costineşti

Noi imagini de la bătaia dintre turişti, jandarmi şi poliţişti de pe plaja din Costineşti

Apar noi imagini cu bătaia din Costinești dintre cele două grupuri de scandalagii și polițiștii și jandarmii care au intervenit pentru a-i despărți. Momentele violente au fost surprinse de un martor. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

de Claudia Popovici    |    16 Aug 2023   •   18:32

Mai mulți turiști s-au luat la bătaie sub privirile trecătorilor pe o plajă din Costineşti. Nu a trecut mult până au apărut autoritățile și au calmat spiritele.

Incidentul s-a petrecut ieri puțin după ora 14:00 pe plaja din stațiunea Costinești. Doi tineri de 19 și 23 de ani au apelat la polițiști, spunând că ar fi fost agresați de mai multe persoane necunoscute. Imediat, echipe mixte formate din polițiști și jandarmi s-au deplasat la locul indicat, acolo unde au găsit șase bărbați destul de agresivi, care au continuat să fie agresivi chiar și la vederea oamenilor legii.

I-au amenințat pe aceștia cu bătaia și cu moartea, motiv pentru care oamenii legii s-au văzut nevoiți să imobilizeze acolo, pe nisip și i-au încătușat.

Ulterior i-au dus la sediul Poliției Costinești, unde vor fi audiați. În cauză s-a întocmit și un dosar penal. Se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, loviri și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 Patru bărbați au fost reţinuţi pentru 24 de ore

"Ca urmare a sesizării din data de 15 august a.c., cu privire la doi bărbați, care ar fi fost agresați fizic de mai multe persoane, în stațiunea Costinești, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La data de 16 august a.c., polițiști din cadrul Poliție stațiunii Costinești au reținut, pentru 24 de ore, 4 bărbați, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Persoanele în cauză urmează a fi conduse și încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța", transmite Poliţia Constanţa. 

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close