Antena 3 CNN Actualitate Bătrânul care a plâns după ce și-a vândut Dacia și noul proprietar al mașinii vor face turul României: "O va conduce pe Steluța"

Bătrânul care a plâns după ce și-a vândut Dacia și noul proprietar al mașinii vor face turul României: "O va conduce pe Steluța"

Românul care a plâns după ce și-a vândut Dacia și noul proprietar al mașinii plănuiesc să facă turul României, moment în care bătrânul o va conduce chiar el pe "Steluța".

Bătrânul care a plâns după ce și-a vândut Dacia și noul proprietar al mașinii vor face turul României: "O va conduce pe Steluța"
Sursa foto: Alexe Buzdug | TikTok
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Iun 2023   •   20:16

Românul care a început să plângă când şi-a vândut Dacia pe care a avut-o timp de 34 de ani şi de care a avut grijă "ca de icoană" a impresionat un număr mare de oameni, după ce noul proprietar al mașinii a postat imaginile emoționante pe TikTok.

În momentul în care a realizat că a vândut Dacia şi că va rămâne fără ea, nea’ Vasile a început să plângă, iar cumpărătorul nu a rămas indiferent și l-a îmbrățișat.

Noul proprietar al Daciei este Gheorghiță Alexe, un pasionat de autoturisme vechi, având 15 Dacii în hala sa din Brașov.

Bărbatul a povestit, pentru Adevărul, că l-a întâlnit pe bătrân în trafic, în timp ce acesta își ducea Dacia la ITP.

Citește și: "Odată cu el am plâns şi eu!". Un român a început să plângă după ce şi-a vândut Dacia pe care a avut-o timp de 34 de ani

@norocelalexebuzdu

Cu Domnu Vasile✅❤️????

♬ sunet original - Norocel Alexe Buzdug

"I-am spus să nu o mai ducă, pentru că i-o cumpăr și mă voi ocupa eu de ITP. A spus că nu are de gând să o vândă, că trebuie să vorbească cu familia mai întâi.

L-am convins abia după ce l-am dus la hala cu mașini retro pe care le-am achiziționat în timp și a realizat că Steluța, așa cum își botezase Dacia, ajunge într-o colecție deosebită”, a declarat Gheorghiță Alexe.

Anul viitor, Gheorghiță Alexe și-a propus să facă turul României cu Dacii și i-a promis lui nea’ Vasile că va merge cu el în această călătorie și o va conduce pe Steluța.

"I-am și spus că-i las o dublură a cheii pentru a merge când vrea cu mașina. S-a legat o prietenie frumoasă între noi și avem de gând să pornim câteva proiecte împreună. La anul vom face turul României cu Dacii, iar domnul Vasile o va conduce pe Steluța sa”, a promis Gheorghiță Alexe, potrivit adevarul.ro.

@norocelalexebuzdu

Domnul Vasile ma vizitata ❤️?✅?

♬ sunet original - Norocel Alexe Buzdug

×
Subiecte în articol: Dacie TikTok
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close