Antena 3 CNN Actualitate Beat, fără permis de conducere și cu o mașină furată, un bărbat a produs un accident, în Baia Mare

Beat, fără permis de conducere și cu o mașină furată, un bărbat a produs un accident, în Baia Mare

Un bărbat de 55 de ani, din Asuaju de Sus, a produs un accident, în Baia Mare, luni, după ce a băut bine, a furat o mașină, pe care a condus-o, deși nu avea permis pentru nicio categorie de autovehicule.

Beat, fără permis de conducere și cu o mașină furată, un bărbat a produs un accident, în Baia Mare
Sursa foto: Getty Images
de Viorel Aydan Cioroi    |    02 Aug 2021   •   21:18

Accidentul s-a produs luni, pe bulevardul Republicii din Baia Mare, după ce autoturismul condus de bărbatul de 55 de ani, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus de un alt bărbat de 44 de ani, conform MediaFax.

Polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 55 de ani nu are permis de conducere. În urma testării cu aparatul etilotest, a reieșit faptul că bărbatul avea o alcoolemie de 1.06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în urma verificărilor, polițiștii au descoperit faptul că mașina pe care o conducea bărbatul ar fi fost furată de pe strada Transilvaniei din Baia Mare, unde se afla parcată.

În urma accidentului, celălalt bărbat a fost rănit și a fost transportat la spital. 

Bărbatul de 55 de ani este cercetat pentru mai multe infracțiuni, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și furt.

×
Subiecte în articol: accident beat fara permis masina furata
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close