Antena 3 CNN Actualitate Bebeluş de două luni, băgat în spital: Copilul are traumatisme şi echimoze la cap

Bebeluş de două luni, băgat în spital: Copilul are traumatisme şi echimoze la cap

Bebeluş de două luni, băgat în spital: Copilul are traumatisme şi echimoze la cap
Sursa foto: Foto: adela4.deviantart.com
26 Sep 2011   •   12:06
Un bebeluş de două luni a ajuns în stare gravă la spital cu urme care arată că ar fi fost bătut. Poliţiştii bănuiesc că acesta a fost lovit chiar de părinţii săi, pentru că mama copilului are afecţiuni psihice, iar tatăl consumă alcool.

Copilul a fost transportat luni la Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni" din Bucureşti cu traumatisme şi echimoze la cap. Mama copilului are afecţiuni psihice, iar tatăl consumă băuturi alcoolice, susţin autorităţile care au deschis o anchetă în acest caz.

R
eprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, Dispeceratul Apeluri Urgenţă 112 a fost sesizat că la Spitalul Municipal Câmpulung Muscel a fost adus cu ambulanţa un bebeluş de două luni, din comuna Albeştii de Muscel.

"A fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial acut vechi de mai multe zile, echimoze dobândite prin agresiune casnică, ulterior acesta fiind transportat pentru investigaţii de specialitate la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Bucureşti. La faţa locului s-a deplasat o echipă din cadrul Poliţiei municipiului Câmpulung Musel care a făcut cercetări, stabilind că mama copilului (32 de ani) suferă de afecţiuni psihice, iar tatăl (33 de ani) este cunoscut consumator de băuturi alcoolice", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş, citat de Mediafax.

Autorităţile fac cercetări în acest caz pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost lovit copilul.
 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: bebelus violenta spital copil batut
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close