Antena 3 CNN Actualitate Beizadele de miliardari, în bolizi de sute de mii de euro

Beizadele de miliardari, în bolizi de sute de mii de euro

Beizadele de miliardari, în bolizi de sute de mii de euro
de S.T.    |    21 Aug 2015   •   23:01

Alexandru Umbrărescu, răsfăţatul fiu al "Regelui asfaltului" din Bacău, este înnebunit după maşini scumpe. Băiatul conduce un Mercedes G63 AMG, de 137.000 de euro, şi, de câteva ori, pentru că a apasat prea tare pe pedale, a fost oprit de poliţiştii de la rutieră primind amenzi usturătoare, scrie wowbiz. Se mai laudă şi cu un Chevelle SS, dar şi cu Porsche Turbo.

Codin Maticiuc, cunoscut şi sub numele de Poponeţ, este fiul miliardarului Ion Maticiuc. Este un apropiat al Elenei Băsescu, atat de apropiat încât a fost cavaler de onoare la nunta ei. Şi tot el a fost cel care a furat mireasa la nuntă şi a plimbat-o într-o trăsură trasă de doi cai albi.

Eba l-a descris întotdeauan ca pe un băiat extraordinar. "Poponeţ e un băiat care îşi vede de afacerile lui împreună cu tatăl lui, e un băiat care ziua munceşte. E această gaşcă de Dorobanţi care nu e atât de superficială cum se vrea a fi", a mai spus mezina lui Traian Băsescu, citată de Libertatea. Client fidel al cluburilor selecte, Maticiuc are în garajul personal multe maşini de fiţe, dar cel mai mult îi place să conduca un Ferrari F430 Spider, al cărui preţ se ridică la 150.000 de euro!

Alex Rus este fiul fostului ministru al Transporturilor, Ioan Rus. Când a împlinit 24 de ani a primit cadou de la tatăl său un hotel în Cluj Napoca. Juniorul a mai deţinut şi o cafenea în Cluj, Arts Caffe, vândută unui lanţ de cafenele.

Alin Cocoş vine puternic din urmă. Fostul fiu vitreg al Elenei Udrea este colecţionar de limuzine de lux. A fost surprins de fotografi conducând un Bentley Continental GT, dar şi Porsche Carrera Turbo decapotabil de 120.000 de euro.

În ultima vreme însă, de când are probleme cu legea, Alin Cocoş se plânge că afacerile merg prost. În urmă cu câteva zile le-a dezvăluit reporterilor de la Cancan că nu mai are bani nici pentru a-i cumpăra inel logodnicei sale, Gina Pistol. Săptămâna trecută sala de fitness din complexul Titan administrată de fiul lui Dorin Cocoş a luat foc. Circa 15 milioane euro a investit familia Cocoş pentru modernizarea complexului. Modul în care a fost preluat centrul comercial este investigat de procurori. Sunt suspiciuni că prin achiziţia şi modernizarea clădirii s-ar fi derulat o mare operaţiune de spălare de bani.

Pe Răducu Mazare experienţa închisorii tatălui său l-a ...maturizat. A preluat de la tatăl său toate sarcinile de scos domnişoarele la plimbare şi în cluburi. Să nu se piardă tradiţia. Băiatul lui Radu Mazare se laudă cu un Jaguar XK de 70.000 euro. Maşina sport este o bijuterie, iar în Constanţa, tânărul cucereşte adolescentele pe bandă rulantă.

Marian Vanghelie a încercat să îşi ţină fiul departe de presă. L-a trimis să studieze din America, la o universitate din Boston. Acolo locuieşte într-un apartament a cărui chirie depăşeşte 50.000 de euro. Alexandru Vanghelie a făcut o pasiune pentru culturism şi substanţele chimice folosite pentru umflarea muşchilor.

Diana Videanu, fata lui Adriean Videanu, este o prezenţă obişnuită în cafenelele de fiţe de pe Dorobanţi şi în magazinele scumpe. Pe ea a pregatit-o tatăl său pentru a prelua afacerea cu marmură. Diana a studiat la Londra, dar ceea ce a făcut-o remarcată în presa din ţară au fost ceasul Hublot şi poşeta Hermes de mii de euro.

Pe primul loc în top-ul deţinătorilor celor mai tari maşini se află Rani Adamescu. Fiul vitreg al afaceristului Adamescu se laudă cu un Mercedes SLR 722 edition, al cărui preţ ajunge la o jumătate de milion de euro, şi cu un Rolls Royce Phantom, Black Edition, de 300.000 de euro.

Rani Adamescu este un client fidel al cazinourilor, viciu la care nu a renunţat nici după ce ar fi pierdut o avere la masa de joc.

Vezi AICI înregistrarea integrală a "Ediţiei speciale cu Cătălina Porumbel"

×
Subiecte în articol: miliardari bolizi Editie Speciala
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close