Antena 3 CNN Actualitate Control ANPC la benzinăria care vindea aer în loc de combustibil. Inspectorii au găsit și alte nereguli

Control ANPC la benzinăria care vindea aer în loc de combustibil. Inspectorii au găsit și alte nereguli

Inspectorii de la Protecția Consumatorului au verificat benzinăria din Argeș, unde un șofer a reclamat că în loc de motorină a umplut rezervorul camionului cu aer. Aceștia au găsit nereguli și la produsele din interior.

Control ANPC la benzinăria care vindea aer în loc de combustibil. Inspectorii au găsit și alte nereguli
Sursa foto: Facebook | Petre Paraschiv
de Ioana Mircea    |    11 Aug 2022   •   14:56

Agenția Națională de Protecție a Consumatorului a verificat benzinăria din Găești, județul Argeș, unde un șofer de TIR a primit aer în loc de motorină. Scena a fost filmată de bărbat și postată pe Facebook.

În filmare se vede cum șoferul de TIR încerca să alimenteze. Aparatul înregistra o cantitate de combustibil, însă pe furtun venea de fapt aer.

Autoritățile de control au spus că o pompă de combustibil funcționa în continuare, deși rezervorul corespunzător era gol și contoriza costul așa zisei cantități de combustibil livrate, ca și când ar fi fost distribuit în mod real.

În urma controlului ANPC, situația a fost confirmată la fața locului de reprezentanții operatorului economic.

Aceștia au motivat faptul că și rezervorul tip container fusese epuizat. Din discuțiile purtate la fața locului comisarilor li s-a mai spus că pompa nu s-a blocat așa cum ar fi trebuit și a continuat să funcționeze.

Comisarii le-au spus patronilor că persoana respectivă ar fi alimentat totuși în mod real cu o cantitate consistentă de combustibil, pe care nu a mai plătit-o.

În incintă a fost a demarat un control și la produsele comerciale ambalate și au fost descoperite abateri referitoare la afișarea prețurilor sau altor detalii de informare.

×
Subiecte în articol: Argeş ANPC benzinarie
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close