Antena 3 CNN Actualitate Bercea depune DENUNŢ împotriva lui Băsescu: "Banditul care mi-a furat banii"

Bercea depune DENUNŢ împotriva lui Băsescu: "Banditul care mi-a furat banii"

Bercea depune DENUNŢ împotriva lui Băsescu: "Banditul care mi-a furat banii"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    07 Oct 2014   •   14:06
Bercea Mondial, pe numele său adevărat Sandu Anghel, a spus, marţi, că va depune în denunţ împotriva lui Băsescu, fără să precizeze exact la ce membru al familie se referă. 
 
Bercea se află marţi în faţa procurorilor.

Interlopul, care se află în închisoare, susţine că Băsescu este "banditul care i-a furat banii''. 
 
În urmă cu ceva timp, Bercea Mondial a mai spun că la Traian Băsescu au ajuns bani, dar pentru aceste acuzaţii el trebuie să aibă la bază probe foarte solide.


 
Fratele preşedintelui este acuzat că, în perioada 20 februarie 2011 - 22 februarie 2012, ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Căpăţână, pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care Sandu Anghel era judecat pentru tentativă de omor, respectiv că şi-a înjunghiat un nepot.
 
Anchetatorii susţin că, în schimbul banilor, Mircea Băsescu ar fi promis că va interveni la judecători să dispună fie condamnarea lui Bercea Mondial la o pedeapsă mai mică, fie punerea în libertate.

Pe 20 iunie, fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, hotărâre pe care apărătorul lui a contestat-o la Curtea de Apel.

×
Subiecte în articol: mircea basescu Bercea Mondial
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close