Antena 3 CNN Actualitate "Black Sea Air Show" a cucerit litoralul! Cel mai mare spectacol aviatic s-a desfăşurat pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu

"Black Sea Air Show" a cucerit litoralul! Cel mai mare spectacol aviatic s-a desfăşurat pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu

Numere inedite de acrobație aeriană, demonstrații de viteză și agilitate şi multă adrenalină. Sunt detaliile care au transformat acest eveniment într-un moment de neuitat pentru toţi cei prezenţi.

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Aug 2023   •   16:28

Piloții civili, militari și parașutiștii le-au oferit miilor de oameni prezenți, o zi pe care nu o vor uita prea curând, la ce-a de-a II-a Ediție a Constanța Black Sea Air Show, un Eveniment de excepție.

Iubitorii avioanelor au putut vedea un spectacol aerian de excepție

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cei mai buni piloți au oferit patru ore de încântare pentru toată lumea, iar show-ul aviatic din acest an s-a dovedit a fi un veritabil succes.

Indiferent de vârstă, localnici și turiști din toate colțurile țării au asistat la spectacolul aerian.

Citește și: Un român a băgat spaima în pasagerii unui avion pe ruta Londra - Iaşi, însă a regretat la aterizare

Piloții romani și americani de la baza aeriana Mihail Kogălniceanu au făcut adevărate demonstrații de forță, simulând respingerea unor atacuri aeriene, patrule de poliție aeriana pe flancul estic NATO și lucrul în echipă.

Spectacolul Aviatic Black Sea Air Show a s-a derulat pe parcursul a 5 zone și a strâns la Aeroportul Mihail Kogălniceanu mii de turiști și localnici deopotrivă. 

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close