Antena 3 CNN Actualitate Blaga, despre înăsprirea legislaţiei rutiere, dorită de Ponta: Legea e dură, trebuie doar respectată

Blaga, despre înăsprirea legislaţiei rutiere, dorită de Ponta: Legea e dură, trebuie doar respectată

Blaga, despre înăsprirea legislaţiei rutiere, dorită de Ponta: Legea e dură, trebuie doar respectată
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    08 Mai 2013   •   20:04

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, legat de propunerile premierului Victor Ponta privind înăsprirea legislaţiei rutiere şi reglementarea mai clară în Constituţie a confiscării, sechestrului şi exproprierii, că "legislaţia română este dură, trebuie doar respectată".
   
Blaga a spus că sunt state în care astfel de situaţii "se întâmplă pentru derapaje grave de la Codul rutier" şi a arătat că mai întâi trebuie create condiţii pentru ca românii să circule pe autostrăzi, scrie Mediafax.
   
"Legislaţia românească este dură, trebuie doar respectată", a adăugat Vasile Blaga.
   
Premierul Victor Ponta s-a declarat, marţi, la şedinţa USL, îngrijorat de numărul ridicat de accidente rutiere şi de victime înregistrat în perioada Paştelui, el arătând că trebuie înăsprită legislaţia rutieră, pe de o parte, şi întărită autoritatea poliţiştilor care aplică legea, pe de altă parte.
   
Ponta a declarat, miercuri, că este necesar ca viitoarea Constituţie să conţină o precizare mai clară care să permită ca, ulterior, prin lege, şi în anumite situaţii bine reglementate, să se efectueze confiscări, sechestre sau exproprieri.

Citeşte şi:

Propunerea lui Badea pentru Ponta: Să interzică circulaţia rutieră sau "mergem cu 20 km/oră, în secolul XXI, să fie Ponta mulţumit"

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close