Antena 3 CNN Actualitate Boc a uitat un membru al delegaţiei pe aeroportul din Belgrad. Vezi cine este "norocosul"

Boc a uitat un membru al delegaţiei pe aeroportul din Belgrad. Vezi cine este "norocosul"

Boc a uitat un membru al delegaţiei pe aeroportul din Belgrad. Vezi cine este "norocosul"
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Noi 2011   •   17:20
Avionul premierului a fost mai uşor cu un om la decolarea de la Belgrad spre Bucureşti. Nu şi-a dat seama nimeni din delegaţie de ce. Abia la aterizare, în România, s-au lămurit lucrurile: un membru al delegaţiei fusese uitat pe aeroportul sârbesc. Este vorba de directorul Direcţiei de Afaceri Regionale din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, Ştefan Tinca. Tinca este fiul fostului ministru Gheorghe Tinca.

18 jurnalişti şi tot atâţia oficiali se întorceau de la adunarea Iniţiativei Central Europene. Ce s-a vorbit acolo despre criza economică globală i-a captivat pe pasageri...de-au uitat unii de alţii. Abia acasă şi-au dat seama că unul dintre oficiali nu e cu ei. Ştefan Tinca, director de afaceri regionale la ministerul Afacerilor Externe.

Ştefan Tinca s-a dus să fumeze, dar nu a ajuns la timp înapoi. Pe aeroportul din Belgrad, de unde plecau în acelaşi timp toate delegaţiile, aeronava premierului a decolat imediat ce a primit undă verde.

Dacă tot a rămas acolo, i-au mai dat ceva de făcut. Când au fost întrebaţi ce s-a întâmplat, colegii lui de la Bucureşti au explicat că Tinca a mai rămas, de fapt, la o reuniune. Şi asta susţine şi el.
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close