Antena 3 CNN Actualitate Bogdan Oprea: Încă nu a fost întreruptă comunicaţia STS, măsura cerută de Antonescu e legală

Bogdan Oprea: Încă nu a fost întreruptă comunicaţia STS, măsura cerută de Antonescu e legală

Bogdan Oprea: Încă nu a fost întreruptă comunicaţia STS, măsura cerută de Antonescu e legală
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    20 Iul 2012   •   18:51

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui suspendat, Bogdan Oprea, a declarat, vineri, că până în prezent comunicaţia STS la sediul de campanie nu a fost întreruptă, iar măsura cerută de Crin Antonescu este una legală, informează Mediafax.

"Era legal să existe acea legătură, domnul Băsescu a cerut în mod legal legătura, iar acum considerăm că tot în mod legal preşedintele în funcţie a decis suspendarea comunicaţiilor", a declarat Oprea.

"Domnul Traian Băsescu nu are nimic împotriva acestei decizii luate de domnul Crin Antonescu. Din acest punct de vedere, deciziile preşedintelui interimar sunt legale", a adăugat Bogdan Oprea.

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a anunţat, vineri, că a dat dispoziţie directorului STS, Marcel Opriş, să întrerupă "de îndată" linia specială de la sediul de campanie al preşedintelui suspendat, Traian Băsescu.

"Am adresat astăzi o dispoziţie directorului STS, domnul Marcel Opriş, în care i-am cerut să ia de îndată măsurile pentru a se reintra în deplină legalitate, adică întreruperea funcţionării acestui serviciu special pentru o persoană privată", a spus Crin Antonescu, într-o declaraţie făcută la Palatul Cotroceni.

Citeşte şi: Băsescu: Telefonul STS îmi trebuie să comunic cu SPP
   
Crin Antonescu: Am propus eliberarea din funcţie a şefului STS, Iulian Fota s-a opus

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close