Antena 3 CNN Actualitate Austriac drogat, prins conducând un bolid de lux, cu numere false, pe străzile din Arad | Mașina de 260.000 euro i-a fost confiscată

Austriac drogat, prins conducând un bolid de lux, cu numere false, pe străzile din Arad | Mașina de 260.000 euro i-a fost confiscată

Un austriac a fost depistat noaptea trecută, în timp ce conducea pe străzile din Arad, un McLaren, cu numere false. Bărbatul în vârstă de 44 de ani a fost depistat pozitiv la consumul de cocaină, la verificările rapide cu Drugtestul.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mar 2024   •   14:20

Totul a pornit de la o verificare de rutină a polițiștilor de la rutieră. Șoferul nu a vrut să prezinte documentele mașinii, susținând că nu le are la el.

Polițiștii de la rutieră au verificat numerele de înmatriculare în baza de date și au descoperit că acestea aparțin unui Porche.

Bărbatul a fost test cu aparatul Drugtest, care a ieșit pozitiv la consumul de substanțe interzise. Ulterior, șoferul a fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sânge și urină care să stabilească exact tipul de substanță consumată.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări mai multe imagini cu bolidul de lux confiscat de polițiști.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Autoturismul McLaren, în valoare de 260.000 euro a fost dus în curtea poliției din Arad până la finalizarea cercetărilor.

Austriacul, un afacerist potent financiar

Bărbatul prins seara trecită, cu numere false, în Arad, este un afacerist potent financiar, care se ocupă cu terenuri date în arendă și deține hoteluri în Austria.

De ziua lui, și-a făcut cadou trei bolizi de lux, printre care și mașina cu care a fost prins în timpul unei acțiuni de rutină.

De asemenea, potrivit unor surse, acesta ar fi declarat în timpul anchetei faptul că le-a spus polițiștilor de frontieră că numerele de înmatriculare nu-i aparțin, însă aceștia ar fi fost fascinați de mașină și l-au lăsat să treacă fără să verifice că autoturismul are numere false.

Astfel, austriacul nu și-a mai pus problema că ar comite o ilegalitate. Acum s-a ales cu dosar penal, iar bolidul de lux va fi dus înapoi în Austria, cu un trailer.

Poliția de frontieră Arad va face la rândul ei verificări pentru a stabili cum a intrat acest bărbat cu mașina în țară, fără să aibă numere valabile.

 

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close