Antena 3 CNN Actualitate Bolnavi cu tuburi de oxigen scoşi în stradă şi oameni resuscitaţi în curte, după incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanţa

Bolnavi cu tuburi de oxigen scoşi în stradă şi oameni resuscitaţi în curte, după incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanţa

Mai mulţi pacienţi au fost scoşi cu tuburile de oxigen pe faţă în stradă, pentru a scăpa din incendiul care a cuprins, vineri, Spitalul de Boli Infecțioase din Constanţa.

Bolnavi cu tuburi de oxigen scoşi în stradă şi oameni resuscitaţi în curte, după incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanţa
Sursa foto: ziuadeconstanta.ro
de Georgiana Adam    |    01 Oct 2021   •   10:58

Un bolnav chiar a fost resuscitat în curtea spitalului, iar alţii au fost transferaţi în maşinile pompierilor sau transferaţi la alte spitale.

Potrivit surselor, opt persoane au murit, s-a activat planul roşu de intervenţie.

Mai mulţi pacienţi au fost evacuaţi pe geam de pompieri, iar autorităţile fac tot ce e posibil pentru a scoate oamenii de acolo pe picioarele lor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Alţi pacienţi sunt aduşi pe medici sau infirmiere pe targă, alţii sunt în scaunul cu rotile.

Inspecţia Sanitară de Stat va merge la spitalul în flăcări.

Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanţa. Nouă oameni au murit

Este incendiu în aceste momente la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanţa. Pompierii intervin de urgenţă.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” a fost solicitat să intervină vineri dimineaţă la Spitalul de Boli Infecțioase din municipiul Constanţa. 

În aceste momente, pacienții sunt evacuați, unii dintre ei pe geam. La fața locului, au fost trimise mai multe echipaje SAJ și SMURD.

A fost activat Planul Roşu de intervenţie, dar și Planul Alb de intervenţie specific unităţilor sanitare.

Focul se manifestă la secția de Terapie Intensivă. Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum. Se pare că incendiul a fost declanşat de o defecţiune pe secţia de Terapie intensivă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: tuburi oxigen incendiu
Parteneri
Horoscop 5 iunie. Taurii văd totul clar, Racii luptă din răsputeri
x close