Antena 3 CNN Actualitate Bone Ferenc, bărbatul suspectat că și-a ucis iubita și a abandonat-o pe un câmp, a fost prins de poliţişti

Bone Ferenc, bărbatul suspectat că și-a ucis iubita și a abandonat-o pe un câmp, a fost prins de poliţişti

Bone Ferenc, suspectat că şi-a ucis iubita sâmbătă iar apoi i-a abandonat cadavrul în spatele unei foste benzinării, a fost prins de polițiști în urmă cu scurt timp.

Bone Ferenc, bărbatul suspectat că și-a ucis iubita și a abandonat-o pe un câmp, a fost prins de poliţişti
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Mai 2022   •   22:44

Poliţiştii l-au prins lângă o gară în Oradea.  

"În urma activităților investigativ-operative, dar și a mediatizării situației în cauză, bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost depistat de către polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor", anunță polițiștii clujeni.

Bărbatul este acum în custodia polițiștilor bihoreni

Acesta fusese dat în urmărire națională, după ce procurorii au stabilit că femeia, asistent universitar în Cluj, a avut o moarte violentă. Femeia a plecat de acasă cu bărbatul de 43 de ani din Arad sâmbătă, spunându-le prietenilor că merge la munte.

Potrivit surselor din anchetă, într-un acces de furie, Bone Ferenc ar fi strangulat-o pe Beáta Molnár, apoi a dus-o într-un loc retras, în spatele unei foste benzinării, unde i-a acoperit trupul cu saci negri și cu crengi uscate.  

Cadavrul tinerei nu ar fi fost găsit dacă polițiștii din comuna Borod nu ar fi periat foarte bine zona, deoarece acesta era ascuns într-un loc plin de gunoaie. 

Cine este Bone Ferenc 

Bărbatul era tipul loverboy, foarte atent cu femeile până le cucerea. Apoi își arăta adevărata față. Își punea prietenele să îi trimită mesaje doar la ore și minute pare, de exemplu 22.20. În cazul în care fetele nu ascultau și nimereau o oră impară, bărbatul devenea violent. Mai mult decât atât, acesta cumpăra doar produse ce aveau preţuri pare.  

Cum îl descriu fostele iubite pe Ferenc Bone, presupusul criminal al profesoarei din Cluj-Napoca

Bărbatul a fost cadru didactic la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca în urmă cu aproximativ doi ani însă a fost dat afară după ce și-a bătut iubita în stradă.

Ulterior, acesta a urmat un program de reabilitare dispus de instanță și a luat tratament.  

×
Subiecte în articol: Bone Ferenc criminal
Parteneri
Horoscop 30 septembrie 2023. Taurii sunt atenți la detalii
x close