Antena 3 CNN Actualitate E haos în Brăila: Mai multe drumuri din judeţ, închise din cauza fenomenelor meteo

E haos în Brăila: Mai multe drumuri din judeţ, închise din cauza fenomenelor meteo

DN 2B - limita judeţului Brăila cu municipiul Buzău şi DN 22 Grădiştea - Râmnicu Sărat sunt închise din cauza efectelor fenomenelor meteo.

E haos în Brăila: Mai multe drumuri din judeţ, închise din cauza fenomenelor meteo
Sursa foto: Agerpres
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Feb 2023   •   22:28

Sunt instalate filtre de informare la ieşire din municipiul Brăila şi de restricţionare la limita cu judeţul Buzău pe DN 2B şi DN 22. Începând cu ora 22, se introduc filtre de informare şi de restricţie (DN 22 şi DN 2B) pe toate drumurile naţionale din judeţul Brăila, transmit poliţiştii.

IPJ Brăila anunţă restricţii de circulaţie pe DN22, DJ203, DN22 şi DN2B către judeţul Buzău din cauza zăpezii viscolite.

Citeşte şi: Ninsori și ploi în București, în weekend. Prognoza meteo specială emisă de ANM

"Pe DN 22, în localitatea Grădiştea, este restricţie de circulaţie către judeţul Buzău; pe DJ 203, în localitatea Galbenu, restricţie circulaţie către judeţul Buzău; pe DN 2B, în localitatea Surdila-Greci, restricţie de circulaţie către judeţul Buzău.

Pe DN 22, la intrare în localitatea Cazasu, se află un filtru de informare cu privire la restricţia de circulaţie Grădiştea - Râmnicu Sărat.

În municipiul Brăila, pe Şoseaua Buzăului, se află un filtru de informare cu privire la restricţia de circulaţie Surdila - Greci - Vizireni", potrivit IPJ Brăila. 

×
Subiecte în articol: Brăila drumuri inchise
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close