Antena 3 CNN Meteo Ninsori și ploi în București, în weekend. Prognoza meteo specială emisă de ANM

Ninsori și ploi în București, în weekend. Prognoza meteo specială emisă de ANM

Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru acest weekend, în București. Se anunță temperaturi cu minus.

Ninsori și ploi în București, în weekend. Prognoza meteo specială emisă de ANM
Sursa foto: Agerpres
de Ioana Mircea    |    04 Feb 2023   •   12:22

Temporar cerul va avea înnorări și vor fi precipitații slabe, predominant ploaie pe parcursul zilei de sâmbătă, 4 februarie, și sub formă de ninsoare în restul intervalului.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, începând din această seară când vor fi viteze în general de 40-45 km/h.

Temperatura maximă va scădea semnificativ, de la 5, 6 grade - sâmbătă, până în jurul valorii de 1 grad duminică, iar cea minimă va fi de -2, 0 grade.

Totodată, meteorologii au emis mai multe avertizări de cod portocaliu și galben de ninsori și viscol. Mai bine de jumătate de țară este vizată de fenomenele meteo.

Avertizare meteo Cod portocaliu valabil în perioada 05 februarie, ora 02:00 - 05 februarie, ora 20:00. Zona litoralului va fi afectată de acest cod portocaliu, în special în județului Constanța.

Citește și: Atenționare ANM! Un val de viscol și frig pune stăpânire pe mare parte din țară. "În următoarele 36 de ore trebuie să fim atenți"

×
Subiecte în articol: ANM Bucueşti
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close