Antena 3 CNN Actualitate Violenţe la Brăila, unde protestatarii minori s-au îmbrâncit cu jandarmi

Violenţe la Brăila, unde protestatarii minori s-au îmbrâncit cu jandarmi

Scene violente au avut loc luni noaptea în Brăila, unde mai mulţi participanţi la protestele anti-restricţii în municipiu s-au implicat în altercaţii cu forţele de ordine.

Violenţe la Brăila, unde protestatarii minori s-au îmbrâncit cu jandarmi
de Georgiana Adam    |    29 Mar 2021   •   22:39

Violenţe la Brăila, la mitingul anti-restricţii

Mai mulţi indivizi foarte tineri avansează agresiv către jandarmi, care se repliază şi apoi îi imping înapoi pe protestatari, arată imaginile încărcate pe contul youtube al publicaţiei debraila.ro

Ulterior incidentului, Jandarmeria a venit cu precizări.

"Referitor la incidentul de la Brăila, vă informăm că un grup de 12 minori a intenționat deplasarea pe un alt traseu și distrugerea unui indicator rutier. Intervenția jandarmilor a urmărit prevenirea distrugerii indicatorului și menținerea deplasării grupului împreună cu ceilalți protestatari", menţionează instituţia.

Proteste în România. Mii de oameni au ieșit în stradă împotriva noilor restricții de circulație

Proteste faţă de noile restricţii impuse de autorităţi aveau loc luni, în a doua parte a zilei, în Bucureşti şi numeroase alte oraşe din ţară. Acest nou val de reacţii vine după ce mii de oameni au ieşit duminică noaptea în stradă.

Ei au sfidat, astfel, noile limitări impuse de Guvern, care interzic circulaţia după ora 20.00 şi obligă la închiderea magazinelor la ora 18.00, în funcţie de rata de infectare de la nivelul localităţilor.

Participanţii la protestul anti-restricţii din Bucureşti au ocupat, luni seara, în jurul orei 20.15, centrul Pieţei Victoriei.

 

 

×
Subiecte în articol: Brăila jandarmerie
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close