Antena 3 CNN Actualitate Braşov: Femeia care şi-a omorât bebeluşul de 6 luni a fost internată într-un spital de psihiatrie

Braşov: Femeia care şi-a omorât bebeluşul de 6 luni a fost internată într-un spital de psihiatrie

Braşov: Femeia care şi-a omorât bebeluşul de 6 luni a fost internată într-un spital de psihiatrie
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    20 Mar 2012   •   13:20
Femeia din Braşov care şi-a omorât bebeluşul de şase luni, apoi i-a tranşat cadavrul, a fost internată într-un spital de psihiatrie, pentru o perioadă provizorie de 90 de zile, urmând ca procurorii să ceară în instanţă internarea ei definitivă.

Decizia de internare a femeii într-un centru de tratare a bolilor psihice a venit după ce braşoveanca a fost evaluată de către medicii de la Institutul de Medicină Legală "Mina Minovici" din Bucureşti, care au stabilit că aceasta nu a avut  discernământ în momentul în care şi-a omorât copilul.

Monica Iudeanu va fi supusă unei noi evaluări de specialitate, procurorii urmând să solicite internarea definitivă a femeii în centrul medical.

În 25 februarie, Monica Iudeanu a fost arestată preventiv pentru 29 de zile, pentru omor deosebit de grav.

Femeia şi-a ucis bebeluşul în 24 februarie, decapitându-l cu un satâr.
Ea şi-a motivat gestul în faţa procurorilor invocând versete din Vechiul Testament şi spunând că l-a adus ca jertfă lui Dumnezeu. După ce l-a tăiat în mai multe bucăţi, l-a pus în pungi de plastic şi l-a depozitat într-o cameră care era folosită ca depozit.

Monica Iudeanu le-a spus judecătorilor că bebeluşul ei nu era un copil obişnuit, ci "o plăsmuire a spiritelor", "un fel de creaţie făcută din vrăji"
şi că a auzit pe hol vocea lui Dumnezeu care i-a spus că vine Apocalipsa şi i-a poruncit să omoare de îndată bebeluşul, iar ea a executat ordinul.

×
Subiecte în articol: Brașov crimă decapitare
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close