Antena 3 CNN Actualitate Bucureștenii din Sectorul 3 își pot steriliza și microcipa gratuit animalele: ”Oamenii se pot înscrie la noi pe site”

Bucureștenii din Sectorul 3 își pot steriliza și microcipa gratuit animalele: ”Oamenii se pot înscrie la noi pe site”

Bucureştenii din Sectorul 3 îşi vor putea steriliza şi microcipa gratuit animalele de rasă comună. Proiectul a fost adoptat în şedinţa Consiliului Local Sector 3, la propunerea consilierilor PNL.

Bucureștenii din Sectorul 3 își pot steriliza și microcipa gratuit animalele: ”Oamenii se pot înscrie la noi pe site”
Sursa foto: Pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Apr 2024   •   15:30

Acest proiect al PNL Sector 3 a venit la iniţiativa Hildei Tudora, din cadrul Protecţiei Animalelor Ilfov. 

”Eu îmi doresc foarte mult ca oamenii să înțeleagă că sterilizarea este unica soluție eficientă și umană prin care putem să rezolvăm problema animalelor singure, pentru că, din păcate, în România mai avem animale ale străzii, să le spunem, dar de fapt, animalele străzii provin din animalele din curți care nu sunt sterilizate”, adeclarat Hilde Tudora, șef Birou Protecția Animalelor CJ Ilfov.

Sterilizarea şi microciparea câinilor de rasă comună este o obligaţie prevăzută de lege şi, de cele mai multe ori, presupune costuri destul de ridicate.

”Cei care doresc, vă invităm să vă puteți să vă manifestați dorința pe site-ul pe care noi l-am făcut, pnlsector3.ro, unde există un formular în care ne spuneți despre unde și cine dorește să apeleze la acest serviciu.

Oamenii se pot înscrie la noi pe site. Noi vom transmite aceste date către Primăria Sectorului 3, care imediat ce demarează proiectul îi va contacta pe cei care doresc să facă acest lucru”, a spus  Andrei Baciu, președinte PNL Sector 3. 

Programul va fi finanţat integral din bugetul local al Primăriei de sector.

Material susținut de PNL.

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close