Antena 3 CNN Actualitate Bucurie pentru Nepal! Alpinistul Alex Găvan, la Income Magazine

Bucurie pentru Nepal! Alpinistul Alex Găvan, la Income Magazine

Bucurie pentru Nepal! Alpinistul Alex Găvan, la Income Magazine
18 Iul 2015   •   10:52

Alpinistul Alex Găvan, invitatul lui Adrian Maniuţiu în emisiunea Income Magazine, a vorbit despre campania ”Bucurie pentru Nepal”/ ”Joy for Nepal” pe care a iniţiat-o pentru a veni în ajutorul celor afectaţi de cutremurul devastator din 25 aprilie.

Alex Găvan a precizat că, până în prezent, s-au strâns aproximativ 70.000 de euro şi că absolut toţi banii vor ajunge la cei care au nevoie de ei.

Campania ”Bucurie pentru Nepal”/ ”Joy for Nepal”, inițiată de alpinistul Alex Găvan, se va prelungi până pe 31 iulie 2015, pentru a permite strângerea mai multor fonduri.

Donațiile vor putea să fie făcute în continuare prin SMS în valoare de 2 euro trimis din rețelele Orange, Telekom România, Vodafone, la numărul 8826, prin plăți cu cardul pe www.alexgavan.ro/nepal , prin sponsorizări, sau prin evenimente caritabile.

Toți banii vor ajunge la oamenii aflați în nevoie, din Nepal, prin intermediul unor proiecte de reconstrucție gestionate de organizația Kharuna-Shechen, fondată de reputatul autor Matthieu Ricard. Vor fi finanțate activități de reconstrucție în comunitățile izolate și afectate de cutremur, precum refacerea de școli, dispensare, surse de apă potabilă. De asemenea, vor fi susținute crearea de rețele locale și dezvoltarea unor lideri locali, inclusiv femei, care să poată prelua și duce mai departe activitatea de reconstrucție, împiedicând astfel apariția unei dependențe de asistența externă. În funcție de nevoi, până la 25% din fonduri pot finanța intervenții de urgență.

Campania ”Bucurie pentru Nepal”/ ”Joy for Nepal” a fost lansată pe 19 mai 2015, ca răspuns la tragedia care s-a produs în Nepal începând cu cutremurul din 25 aprilie, care l-a surprins pe Alex Găvan în Tabăra de Bază de pe Lhotse/ Everest. Pe site-ul de campanie www.alexgavan.ro/nepal vor fi publicate rapoarte de activitate pentru a urmări în mod transparent utilizarea fondurilor și progresele realizate.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close