Antena 3 CNN Actualitate Ajutor de la stat în valoare de 13.500 de euro pentru tinerii români | Ministrul Cercetării a făcut anunțul

Ajutor de la stat în valoare de 13.500 de euro pentru tinerii români | Ministrul Cercetării a făcut anunțul

Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării (MCID) anunţă alocarea a 7 milioane de lei pentru 100 de tineri români.

Ajutor de la stat în valoare de 13.500 de euro pentru tinerii români | Ministrul Cercetării a făcut anunțul
Sursa foto: GettyImages
de Roxana Mihăiescu    |    08 Ian 2024   •   20:00

Bogdan Ivan, ministrul Cercetării, a anunțat că a alocat 7.000.000 lei, fonduri din Planul Naţional de Cercetare Dezvoltare şi Inovare (PNCDI IV), pentru stimularea performanţelor doctoranzilor şi post-doctoranzilor români în activitatea de cercetare.

 Astfel, prin intermediul acestui program, 100 de tineri români geniali vor beneficia de 13.500 euro fiecare, pentru activitatea de cercetare.

”Am deblocat Bursele Ștefan Odobleja: 100 de tineri români geniali vor beneficia de 13.500 euro fiecare, pentru activitatea de cercetare.

Citește și: Românii care nu vor primi niciun ban în plus la salariu deocamdată, deși angajatorii sunt obligați să crească veniturile de la 1 ianuarie 2024

Finanțăm cu 7 milioane de lei tinerii specialiști români, prin acest program competitiv de burse ce poartă numele savantului Ștefan Odobleja, ale cărui cercetări au contribuit la dezvoltarea ciberneticii.

Depunerea cererilor de finanţare se realizează într-o singură etapă, folosind platforma de depunere online https://uefiscdi-direct.ro”, a anunțat ministrul Bogdan Ivan, pe pagina de Facebook.

?Am deblocat Bursele Ștefan Odobleja: 100 de tineri români geniali vor beneficia de 13.500 euro fiecare, pentru...

Publicată de Bogdan Ivan pe Luni, 8 ianuarie 2024

Material susţinut de PSD

×
Subiecte în articol: burse cercetare ministrul Digitalizării
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close